We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
“Шведска защита” се завърна в Малък градски театър “Зад канала”
 
06 Фев, 2012
“Шведска защита” се завърна в Малък градски театър “Зад канала”Историята започва обещаващо. Трима мъже и една жена се явяват на групово интервю за висок пост в голяма компания. След като се запознават, четиримата кандидати разбират, че са сами в пространство без изход.

Всеки средностатистически човек е ходил на интервю за работа. Преживяване, Всеки средностатистически човек е ходил на интервю за работа. Преживяване, изпълнено с напрежение и очакване. Отивайки на събеседване, кандидатът е обременен с мисли за всеки детайл, който би могъл да попречи на успешното му представяне. Дали е избрал правилното облекло, адекватно ли е държането му и най-важното: дава ли правилните отговори! И най-малката грешка може да ни изиграе лоша шега и да ни лиши от мечтаната позиция. Ако мислите, че това е едно доста неприятно изживяване, си представете следното - отивате на интервю за работа, където трябва да се състезавате с още трима кандидати, докато ви наблюдават с камери като в реалити шоу. Нетипична ситуация, която става реалност в култовото представление “Шведска защита” от Жорди Галсеран, което на 4 февруари се завърна триумфално в Малък градски театър “Зад канала”.

Конкуренцията е жестока, но всеки един кандидат е решен да се добере до високия пост          Историята започва обещаващо. Трима мъже и една жена се явяват на групово събеседване за мениджърска позиция на мултинационална компания. Конкуренцията е жестока, но всеки един кандидат е решен да се добере до високия пост на живот и смърт. За мястото се борят актьорите Атанас Атанасов, Пенко Господинов, Петър Калчев и Василена Атанасова. Ексцентрик, който много говори, симпатяга с привидно добро сърце, гадно копеле с чувство за хумор и състрадателна, но амбициозна дама. След като се запознават, четиримата претенденти разбират, че са сами в пространство без изход. Вместо да се появят представители на фирмата, преките съперници получават бележка с първата си задача, към която те веднага се впускат. Така се завърта кръговрат от странни изпитания, които целят да предизвикат търпението, възпитанието и достойнството на участниците. Те са принудени да играят роли, да разкриват най-личните си тайни и да се унижават. И това не е всичко...
 
Още в първата задача се загатва, че между четиримата в стаята има измамник, който се представя за кандидат, но всъщност е подставено лице от човешки ресурси, което допълнително нажежава ситуацията. Има ли наистина измамник сред избраните? Кой ще спечели битката? Това можете да разберете на следващите дати на “Шведска защита” - 17 февруари и 23 март от 19:00 часа.

“Шведска защита” е една от най-гледаните пиеси в Европа. Тя е поставяна в повече от 25 страни и навсякъде е пожънала феноменален успех. В България е представена за първи път в Малък градски театър “Зад канала” през 2008 г. Режисьор на постановката е Бина Харалампиева. Сценографията и костюмите са дело на Петя Стойкова, а музиката е на Асен Аврамов.

 
                          "Шведска защита" през 2008 г. с участието на Христо Мутафчиев:

 
прочитания: 2824

Uriah_Heep_02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info