We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Започнаха репетициите на "Пустинен кръг", новата пиеса на Младежки театър
 
17 Фев, 2012
Започнаха репетициите на "Пустинен кръг", новата пиеса на Младежки театърВъзможна ли е симбиозата между източната философия и възглед за живота и западната прагматична мисъл и практика, които ни завладяват все повече? Защо на младите е все по-трудно да обичат дълго и дълбоко?

Заглавието на новата пиеса, която ще бъде поставена в Младежки театър “Николай Бинев” е “Пустинен кръг”, а неин автор и режисьор е Димитър Кабаков. Премиерата се предвижда за 30 март, 19:00 ч, Камерна зала.

Останалите членове от екипа са: Лилия Бабунова (възпитаничка на Невяна Кавалджиева) – сценография и костюми, Мила Искренова – хореография, и актьорите Иво Аръков, Благовеста Митева (студентка от НАТФИЗ), Мая Бабурска.

Пиесата разказва за изгубената връзка между поколенията“Пустинен кръг” разказва за изгубената връзка между поколенията. Баща, който е изоставил детето си в отчаян опит да се опита първо да бъде човек, а след това родител и двайсетгодишната му дъщеря, която превръща желанието си да го открие в натрапчива фикс-идея, обсебила живота й. Какво ни струва разрушаването на семейството, можем ли като общество да платим цената на изгубените млади поколения, които с или без родители растат сами, без категорични ценности и ориентири? Можем ли да достигнем до прошката, надвивайки омразата, можем ли да бъдем по-добри, надмогвайки себе си?

Текст за това колко е трудно да намериш себе си, когато си се изгубил в дебрите на съвременната джунгла. Може ли желанието за самоусъвършенстване да бъде за сметка на другите около нас и когато търсим Бог, допустимо ли е да забравим за хората, които ни обичат? Възможна ли е симбиозата между източната философия и възглед за живота и западната прагматична мисъл и практика, които ни завладяват все повече?

Пиесата е за това, колко е трудно да намериш любовта и да я отстояваш, когато все пак си достигнал до нея. Защо за съвременната младеж е все по-трудно да обича дълго и дълбоко само един човек, защо сме склонни да осъществяваме себе си за сметка на другия до нас, отказвайки да се променим?

прочитания: 2135

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info