We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
“Сега или никога” на сцената на Летен кино-театър “Орфей” в Пловдив
 
21 Юни, 2012
“Сега или никога” на сцената на Летен кино-театър “Орфей” в ПловдивКомедията е дело на тандема Краси Ранков и Веселин Ранков по текст на един от най-забавните, но и до болка откровени руски автори Валентин Красногоров – пиесата “Сега или никога”.


“Сега или никога”

от Валентин Красногоров
постановка: Красимир Ранков и Веселин Ранков
сценография: Петя Боюкова
участват: Стефка Янорова, Красимир Ранков, Ярослава Павлова и Веселин Ранков

“Какво може да бъде по-важно от щастието във всеки дом, под всеки покрив? Кой не се вълнува от това?
…Щастливите бракове са много малко, а разводите прекалено много. Съпрузите се разделят, за да намерят щастието в следващия брак, но в повечето случаи повторният брак е още по-неудачен от първия. За враждуващите съпрузи разводът изглежда желан изход от положението. Но, оказва се, че и разводът и свързаната с него самостоятелност не носят щастие… Ето, за всичко това написах пиесата.”
Валентин Красногоров

“Ако не се боите от огледалото, побързайте и се погледнете в него!”

“И да си женен, и да не си женен след 10 години ще съжаляваш! И все пак, най-важното е да си нужен някому.”
Красимир Ранков

“Човек и добре да живее или се жени, или се развежда. И тъй като съм ги преживял – твърдя, че и в двата случая самотата е една и съща.”
Веселин Ранков

Остроумният разказ за две семейства, забъркани в рискован любовен четириъгълник, я правят привлекателна и за актьорите, и за зрителите, които със сигурност ще разпознаят нещичко от себе си в неяВ началото на отпускарските месеци, когато всички са на вълна “море, любов и още нещо…”, както се казваше в един знаменит български филм, театър “Българска Армия” ще се постарае да е това “нещо”, което (с риск да прекалим с телевизионния сленг) ще бъде “черешката на тортата” в морската ваканция на любимата ни публика.

Става дума за комедията на режисьорския и братски тандем Краси Ранков и Веселин Ранков по текст на един от най-забавните, но и до болка откровени руски автори Валентин Красногоров – пиесата “Сега или никога”.

Публиката ще има възможност да се наслади на колоритното семейство Ставреви от телевизионния хит “Стъклен дом”, но този път култовата екранна двойка – Краси Ранков и Стефка Янорова, са подкрепени от още един чудесен тандем – актьорът с над 60 роли в театъра, киното и телевизията, гласът от незабравимия сериал “Ало, Ало”, режисьорът, преподавателят по актьорско майсторство и не на последно място БРАТЪТ – Веселин Ранков, и младата, красива и много талантлива актриса, позната ни от телевизионното шоу “Аламинут”, Ярослава Павлова.

Историята е много весела, но в същото време разбулва пред погледите ни собственото ни концентрирано всекидневие. Остроумният разказ за две семейства, забъркани в рискован любовен четириъгълник, я правят привлекателна и за актьорите, и за зрителите, които със сигурност ще разпознаят нещичко от себе си в нея, защото “и да си женен, и да не си женен след 10 години ще съжаляваш”, както ни напомня и опитният Красимир Ранков.

Не пропускайте невероятната комедия “Сега или никога”! Очаквайте я на сцената на Летен кино-театър “Орфей” в Пловдив на 25 юни (понеделник) от 21:00 часа.

Билети все още могат да бъдат закупени от касата на Летен кино-театър “Орфей”. За допълнителна информация и резервация: 0882962953.

прочитания: 2846

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info