We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
“Суматоха” оживя за първи път на сцената на МГТ “Зад канала”
 
02 Окт, 2012
“Суматоха” оживя за първи път на сцената на МГТ “Зад канала”Текстовете на Йордан Радичков могат да ни дадат спокойствие и душевна утеха. Пиесата ни връща в близкото минало, в 1967 г. Времена, които са били рай за едни и ад за други. "Суматоха" е спомен от миналото.

Малък градски театър “Зад канала” откри театралния си сезон с една от най-играните и популярни постановки “Суматоха”. Творбата на Йордан Радичков оживя за първи път на сцената на МГТ “Зад канала” на 1 октомври 2012 г. Денят, в който Мариус Куркински и творчеството на Йордан Радичков се сблъскаха и пожънаха огромен успех.

Всеки персонаж е готово да се гмурне в суматохата
Суматохата, режисирана от Мариус Куркински не е обикновена. Класическото произведение е преминало през призмата на Мариус. Въпреки това пиесата успява да ни пренесе във времето, когато хората са имали неистово желание да общуват и да споделят. Нещо, което губим с всеки изминал ден според Куркински. Съвременният човек се затваря в себе си, изолира се от близките си и не желае да съхранява своите душевни моменти. Точно за това текстовете на Радичков могат да ни дадат спокойствие и душевна утеха. “Суматоха” ни връща в близкото минало, в 1967 г. Времена, които са били рай за едни и ад за други. В завръщането в дните на комунистическа България няма политически елементи. Мариус не е пожелал дори за миг те да присъстват.

Към отминалите времена в “Суматоха” ни пренасят младите актьори Александър Кадиев, Никола Мутафов, Симеон Бончев, Стоян Младенов, Владимир Зомбори, Евгени Будинов, Владимир Димитров, Антоний Аргиров, Александър Димов, Иво Аръков, Албена Михова, Христина Караиванова и Таня Пашанкова. Всички те с умелата си игра не само разсмиват, но и ни карат да се замислим за много неща. Всеки персонаж е готово да се гмурне в суматохата. Да се отдаде съзнателно до смърт.

Ако и вие сте готови да влезете в суматохата, можете да го направите днес /2 октомври/ от 19:00 ч. или в следващите дати на постановката - 9, 18 и 24 октомври.

прочитания: 2120

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info