We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Младежки театър “Николай Бинев” представи “Господин Балкански”
 
04 Окт, 2012
Младежки театър “Николай Бинев” представи “Господин Балкански”Господин Балкански е по-добре облечен и по-коварен, но отново е събирателно на слабостите на народа. Бай Ганьо ни кара да се вгледаме критично в себе си, но и да повдигнем националното си самочувствие.

автор на снимките: Симон Варсано

Младежки театър “Николай Бинев” откри новия си сезон с една от любимите постановки на българската публика “Господин Балкански”. На 3 октомври Бай Ганьо се появи за първи път на сцената на Младежки театър и докара публиката до екстаз.

Постановката блесва и с изпълнението на младия състав
Пиесата “Господин Балкански” на Георги Данаилов е брилянтно режисирана от Бина Харалмпиева. Представеният от нея Ганьо е по-добре облечен, по-коварен и дори неразпознаваем. Разбира се, Ганьо Балкански отново е събирателно на националните ни недостатъци. Той ни разсмива, но в един момент смехът прераства в тъга. Бай Ганьо ни кара да се вгледаме критично в себе си, но и да повдигнем националното си самочувствие, което постепенно губим. “Ние сме дълбоко депресирана нация, невярваща в себе си”, казва Бина Харалмпиева. Ето защо посланието на постановката е да се обичаме.

В “Господин Балкански” Герасим Георгиев – Геро се въплъщава великолепно в образа на Ганьо Балкански. Постановката блесва и с изпълнението на младия състав, подплатен с участието на доайена Стефан Мавродиев като Иричек. Ролите на останалите герои се изпълняват от Бойко Кръстанов, Светослав Добрев, Вежен Велчовски, Стефан Mавродиев, Александър Хаджиангелов, Никола Стоянов, Мариана Миланова, Лилия Гелева, Пепа Николова, Стефан Германов и студенти. Костюмите са дело на Петя Стойкова, а музиката е на Асен Аврамов.

Представлението на “Господин Балкански” на Младежки театър “Николай Бинев” определено заслужава да се гледа!
прочитания: 2734

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info