Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
“Риголето в Мантуа” на IV-тия Фестивал на музикалния филм “Николай Гяуров“
 
08 Авг, 2014
“Риголето в Мантуа” на IV-тия Фестивал на музикалния филм “Николай Гяуров“Творбата на режисьора Марко Белокио, вдъхновена от операта на Джузепе Верди, ще гледаме на 9 август от 21:00 ч. на откритата сцена на прекрасния централен площад във Велинград.

Италианският културен институт в София участва в четвъртото издание на Фестивала на музикалния филм “Николай Гяуров” (8-11 август 2014) във Велинград с представянето на филма “Риголето в Мантуа”.

Продукцията на режисьора Марко Белокио е вдъхновена от операта на Джузепе ВердиПродукцията на режисьора Марко Белокио, вдъхновена от операта на Джузепе Верди, ще бъде прожектирана на 9 август от 21:00 ч. на прекрасния централен площад във Велинград на откритата сцена, посветена на големия български оперен певец. Това издание на фестивала ще бъде много специално, тъй като се отбелязват 85 години от рождението и 10 години от смъртта на Николай Гяуров.

“Риголето в Мантуа” е по идея и реализация на Андреа Андерман, който, заедно с телевизия РАИ, е пренесъл във визуалния свят посланията и атмосферата на операта на Джузепе Верди директно от местата и в часовете от либретото, като запазва ритъма на историята, така както е била замислена от авторите.

Филмът е продукция на РАДАФИЛМ, режисьор е Марко Белокио, с участието на Пласидо Доминго за първи път в ролята на Риголето. Оператор е носителят на Оскар” Виторио Стораро. Националният симфоничен оркестър на телевизия РАИ е с диригент маестро Зубин Мета. Вход свободен.

прочитания: 2716

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info