We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Николай Урумов представя “Дневникът на един луд” от Гогол
 
14 Сеп, 2014
Николай Урумов представя “Дневникът на един луд” от Гогол“Дневникът на един луд” е хроника на мечтанието и страданието в самотата. Това е един опит да се вгледаме със състрадание в човека, разкъсван от копнежи и възторгващо мечтание.

Николай Урумов ще играе моноспектакъла “Дневникът на един луд” от Гогол в Дома на културата “Борис Христов” в 19:00 ч. Представлението е част от театралния фестивал “Сцена на кръстопът”.

Догодина по същото време – една от най-често поставяните пиеси в светаПреди дни представлението гостува на фестивала в Струмица и спечели адмирациите на театрали и публика.

“Дневникът на един луд” е хроника на мечтанието и страданието в самотата. Това е един опит да се вгледам  със състрадание в човека, разкъсван от копнежи и възторгващо мечтание, в оголената му самота. Интерпретацията на тази повест изследва човешкото същество, захвърлено само в света и припознало и привидяло в психеделичните лабиринти на ума истинския си живот, казва за спектакъла режисьорът Лилия Абаджиева.

На Камерна сцена в Драматичния театър от 19:30 часа пък гостува Габровският театър със спектакъла “Догодина по същото време” – една от най-често поставяните пиеси в света. Историята разказва за мъж и жена, любовници, които се срещат в продължение на 26 години. Срещите им са само веднъж годишно. В останалото време двамата са верни на семействата си. Историята проследява радостите и проблемите пред тази странна любовна двойка. Ролите изпълняват Георги Кадурин и Анна Петрова.

прочитания: 3584

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info