We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой sci-fi филм е вашият фаворит за 2021 г.?

"Живият хаос" ("Chaos Walking")
"Ловци на духове: Живот след смъртта" ("Ghostbusters: Afterlife")
"Морбиъс" ("Morbius")
"Матрицата 4" ("The Matrix 4")
"Безкрайност" ("Infinite")
"Джурасик свят: Контрол" ("Jurassic World: Dominion")
"Аватар 2" ("Avatar 2")

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
“Йерма” на финала на театралния фестивал “Сцена на кръстопът”
 
23 Сеп, 2014
“Йерма” на финала на театралния фестивал “Сцена на кръстопът”Публиката в Пловдив имаше възможност да се наслади на най-различни като форма и жанр спектакли, на любопитни срещи с български творци, свързали съдбата си с театъра.

Спектакълът по Федерико Гарсия Лорка спуска завесите на фестивала Спектакълът Йерма по Федерико Гарсия Лорка на театър Българска армия ще спусне завесите на Сцена на кръстопът тази вечер, 23 септември, от 19:00 ч. в Дома на културата Борис Христов. Домакин на последното представление в програмата на форума е ОББ, а закриването ще уважи зам.-кметът Стефан Стоянов. 

18-тото издание на фестивала Сцена на кръстопът е на финала си. Публиката в Пловдив имаше възможността да се наслади на най-разнообразни като форма и жанр представления, на любопитни срещи с български творци, свързали съдбата си с театъра. 22 представления, поредица от интересни премиери на книги, посветени на емблематични артисти като Чочо Попйорданов, Велко Кънев, атрактивни улични акции, уъркшоп, театър на маса – пълнолетната Сцена имаше всичко, за да направи живота на почитателите си по-интересен.

Хиляди пловдивчани припознаха в театъра своя друг живот, откриха в храма Утопия. Най-голям интерес предизвикаха премиерите на Пловдивската драма – Сако от велур, Съблечи се, премиерите на Народен театър Иван Вазов Жана и на театър София Антигона, гастролите на Малък градски театър Зад канала със Скъперникът, Професия лъжец на Държавния куклен театър Варна, Любов на НТ Иван Вазов, Заешка дупка на Театър 199. Атрактивни за публиката бяха и двата чужди гастрола на украинците от академичен театър Леся Украинка и румънците от букурещкия театър Одеон.

прочитания: 4250

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info