We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
Открито бе 22-ото издание на "Сцена на кръстопът" в Пловдив
 
12 Сеп, 2018
Открито бе 22-ото издание на "Сцена на кръстопът" в Пловдив"Сцена на кръстопът" предлага богата програма на любителите на театралното изкуство. В продължение на две седмици в Пловдивска драма ще се играят 13 представления на Голяма сцена и 6 на Камерна сцена.

  22-оро издание на театралния фестивал Сцена на кръстопътЕмблематичният театрален фестивал "Сцена на кръстопът" бе открит на 11 септември в Града на Тепетата със спектакъла "Ромео и Жулиета" на балет "Арабеск". Най-известната любовна история на всички времена бе играна на Голямата сцена на Драматичен театър "Н. О. Масалитинов" - Пловдив.

  22-ото издание на "Сцена на кръстопът" предлага изключително богата програма на любителите на театралното изкуство.  В продължение на две седмици в Пловдивската драма  ще се играят 13 представления на Голяма сцена и 6 на Камерна сцена, ще има и 60 съпътстващи прояви.

  Основната програма на "Сцена на кръстопът" включва световноизвестни постановки като "Сън в лятна нощ" от Уилям Шекспир (12 септември, НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов"), "След репетицията" от Ингмар Бергман (13 септември, Театър "Българска армия"), "Вишнева градина" от Антон Павлович Чехов (15 септември, Драматично-куклен театър "Иван Радоев" - Плевен), "Нос" от Николай Василиевич Гогол (22 септември, Театър 199 "Валентин Стойчев") и др.

  Кулминацията на фестивала ще бъде постановката "Чамкория" по романа на Милен Русков на Театър 199 "Валентин Стойчев", която ще се играе на 23 септември на Голяма сцена. Главната роля в "Чамкория" изпълнява актьорът Захари Бахаров, носител на награди "Аскеер 2018" и "Икар 2018" за водеща мъжка роля.

  Театралният форум ще бъде закрит на 24 септември с представянето на книгата и филма "Романът на моя живот", посветени на 75-годишнината на проф. Стефан Данаилов.


прочитания: 482

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info