We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Декор
20 Апр, 2010
“Смъртта на котката или лейтенантът от Инишмор” на сцената на  Модерен ТеатърМакдона прави пародия на ирландския тероризъм, пародия на онова с което живеят, дишат, мъчат се няколко поколения ирландци от епохата на Оливър Кромуел да настоящия момент.

 » Декор
15 Апр, 2010
Модерен Театър не дължи суми на Елен КолеваЗа настоящия театрален сезон Модерен Театър е представил две премиери – “Да играеш жертвата”-“Пухеният”, а общо в репертоара си има пет заглавия. На 27 април театърът представя “Лейтенантът от Инишмор”.

 » Декор
07 Апр, 2010
Отцеубийството е дребно престъпление в черната комедия “Самотният запад”Все още младият ирландски драматург Мартин Макдона е скандален не само в живота, но и в пиесите си. Няма друг писател, който може да разкаже една съвременна християнска притча с хумора на Тарантино.

 » Декор
17 Мар, 2010
Ивайло Христов: "Защо съм в Модерен театър?!"Ивайло Христов е един от най-популярните български актьори с над 120 роли в театъра и киното. Ивайло Христов е артистичен директор на Модерен Театър - първият частен театър на културната карта на България.

 » Декор
10 Мар, 2010
Пиесата “Пухеният” на Мартин Макдона на сцената на Модерен Театър“Пухеният” е поставена за първи път през 2003 г. в Кралския Национален Театър, Лондон. Номинирана е за “Тони” и “Evening Standard” и наградата “Лорънс Оливие” за най-добра нова пиеса, както и Награда на критиката.

 » Декор
05 Мар, 2010
Дисекция на обществото с едно изящно движение в “Да играеш жертвата”“Да играеш жертвата” е дебют на петима абсолвенти завършили НАТФИЗ през 2009 г. Пиесата ще се играе на сцената на Модерен Театър на 9, 17 и 30 март. “Да играеш жертвата” е дело на руските драматурзи братя Преснякови.


We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info