We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой sci-fi филм е вашият фаворит за 2021 г.?

"Живият хаос" ("Chaos Walking")
"Ловци на духове: Живот след смъртта" ("Ghostbusters: Afterlife")
"Морбиъс" ("Morbius")
"Матрицата 4" ("The Matrix 4")
"Безкрайност" ("Infinite")
"Джурасик свят: Контрол" ("Jurassic World: Dominion")
"Аватар 2" ("Avatar 2")

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
« 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
 » Декор
12 Ное, 2009
Малък градски театър зад канала с “Всяка година по същото време”“Всяка година по същото време” продължава историята на спечелилата многобройни награди и превърнала се в хит на Бродуей пиеса “Догодина по същото време”. Ролите изпълняват Анета Сотирова и Тодор Колев.

 » Декор
02 Ное, 2009
От граф до дворцова дама, от малко момче до воененАлександър Димов е един от младите актьори в българския театър. Не ламти за големи роли, не търси абстрактни образи и въпреки малкото му години, иска да играе в класически пиеси.

 » Декор
26 Окт, 2009
Музикалната комедия “Службогонци” с премиера във Велико ТърновоСатиричен разказ за властта, в който всеки може да припознае днешната социално-политическа ситуация в България с вечните стремежи към нагаждачество, алчност и партийни навици.

 » Декор
06 Авг, 2009
Започва “Сцена на вековете - 2009” във Велико ТърновоВ рамките на фестивала ще бъдат представени две исторически опери - “Княз Игор” на А. П. Бородин и “Цар Калоян” на Панчо Владигеров. Програмата включва и балета “Зорба Гъркът” от Микис Теодоракис.

 » Декор
23 Юли, 2009
Актьорският уъркшоп за деца на МОНТФИЗ приключи с “Палечка”Чрез 30-минутната сценична версия на приказката "Палечка", екипът на Актьорски школи МОНТФИЗ имаше за цел да запознае всяко дете със сценичния процес на създаването на едно представление.

 » Декор
20 Май, 2009
Американското сопрано Сюзън Броунфилд гостува в Музикален театърЧаровната певица Сюзън Броунфилд ще изпълни за българската публика красивата Ария на Cunegonde от оперетата на Л. Бърнстейн “Кандид”. Поводът е предстоящия празничен спектакъл на 22 май.


We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info