Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Декор
09 Юли, 2013
Пиесата “Табу” разказва за отчаяното търсене на нормалнотоТова е петият сезон, в който “Табу” се играе на българска сцена. Пиесата е на проф. Карл Джераси, автор на 12 пиеси, поставени с успех в целия свят. Представлението ще се играе на 11 юли.

 » Декор
25 Юни, 2013
Васил Михайлов е Дон Жуан в “Завещанието на целомъдрения женкар”Големият актьор реши да отбележи годишнината си, потопен във вълнението на най-честните очи – тези на своите зрители. 75 години на сцената на живота, над 60 години на сцената на българския театър!

 » Декор
26 Апр, 2013
“Почти представление” от Итън Коен на сцената на Младежки театърТри едноактни сатирични текста са обединени в спектакъла. Авторът им е едната половина от звездното дуо братя Коен – Итън Коен, носител на девет номинации и четири награди “Оскар”.

 » Декор
11 Апр, 2013
Постановката “Паякът” гостува на два международни фестивалаПенко Господинов и съпругата му Анастасия Лютова ще представят - “Паякът” на руски в Москва през юни. Поканата е от фестивала “Славянский венец”. Следва форума New York International Fringe Fest.

 » Декор
03 Апр, 2013
Обявиха номинираните млади творци за награда “Стоян Камбарев” 2013Наградата, носеща името на култовия театрален режисьор, се утвърди като най-чаканата и престижна награда за изкуство, отличаваща талантливите млади творци в България. Церемонията се провежда за четвърта година.

 » Декор
16 Фев, 2013
Младежки Театър отправи ново предизвикателство с “Часът на вълците”Новата постановка на МТ “Николай Бинев” провокира. Публиката е на сцената и зрителите почти могат да докоснат актьорите. “Часът на вълците” е по мотиви от “Из живота на марионетките” от Бергман.


We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info