We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Декор
08 Ное, 2012
Сцената на Младежки театър “Николай Бинев” се превърна в летищеВсъщност от летището на театъра никой не излита и никой не каца. Причината е времето, което задържа всички пасажери на земята. Сняг прекратява полетите и чакащите се озовават в капана на летището.

 » Декор
17 Окт, 2012
Пиесата "Кървава сватба" с премиера в Институт Сервантес-СофияФедерико Гарсия Лорка е вероятно най-значимият испански поет и драматург на XX-ти век, написал едни от най-съществените творби в световната поезия, превеждани на десетки езици.

 » Декор
05 Окт, 2012
“Панаир на младите” отново дава шанс на прохождащите творциПрограмата на шестото поредно издание на панаира ще е много цветна през всичките си осем дни. Изявите ще обхванат най-различни жанрове. Откриващото представление е смесица от мистерия и хорър.

 » Декор
04 Окт, 2012
Младежки театър “Николай Бинев” представи “Господин Балкански”Господин Балкански е по-добре облечен и по-коварен, но отново е събирателно на слабостите на народа. Бай Ганьо ни кара да се вгледаме критично в себе си, но и да повдигнем националното си самочувствие.

 » Декор
02 Окт, 2012
“Суматоха” оживя за първи път на сцената на МГТ “Зад канала”Текстовете на Йордан Радичков могат да ни дадат спокойствие и душевна утеха. Пиесата ни връща в близкото минало, в 1967 г. Времена, които са били рай за едни и ад за други. "Суматоха" е спомен от миналото.

 » Декор
21 Юни, 2012
“Сега или никога” на сцената на Летен кино-театър “Орфей” в ПловдивКомедията е дело на тандема Краси Ранков и Веселин Ранков по текст на един от най-забавните, но и до болка откровени руски автори Валентин Красногоров – пиесата “Сега или никога”.


We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info