We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Декор
15 Мар, 2012
Българската пиеса “Очите на другите” ще бъде представена в Ню ЙоркПиесата на Иван Димитров, която миналата година взе наградата за драматургия на “Нова Българска драма” ще бъде представена на фестивала “HotInk at the Lark” в Ню Йорк.

 » Декор
17 Фев, 2012
Започнаха репетициите на "Пустинен кръг", новата пиеса на Младежки театърВъзможна ли е симбиозата между източната философия и възглед за живота и западната прагматична мисъл и практика, които ни завладяват все повече? Защо на младите е все по-трудно да обичат дълго и дълбоко?

 » Декор
06 Фев, 2012
“Шведска защита” се завърна в Малък градски театър “Зад канала”Историята започва обещаващо. Трима мъже и една жена се явяват на групово интервю за висок пост в голяма компания. След като се запознават, четиримата кандидати разбират, че са сами в пространство без изход.

 » Декор
27 Яну, 2012
“За секса, политиката и други проЗташки неща” дебютира на софийска сценаПо безкрайно актуални теми, в пиесата ще можем да видим пикантната страна на сексуалния и политически живот на съвременния българин. Весел и дързък спектакъл на страхотния Николай Урумов.

 » Декор
22 Яну, 2012
Младежки театър представи новата постановка на Теди Москов “McBeth”Различните образи в пиесата, някои добре познати, а други не, са свързани от една обща кауза - власт на всяка цена! Борбата за короната е неизбежна. Пътят към абсолютната власт е един - смърт и кръв.

 » Декор
15 Яну, 2012
Малък градски театър “Зад канала” представи “Златни мостове и секвоя”Златни мостове е мястото, на което се случват три истории, а Секвоя е една от героините. Тритете разказа привидно не са свързани. Но все пак има нещо общо между тях и това е, че те обрисуват съвремието.


We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info