Judas-Priest
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » История
21 Апр, 2016
“Дарените със знанието – нашите деди” в Народна библиотека “Иван Вазов”Кой знае, може и да е настъпил Денят, когато да четем собствената си история, написана от дедите ни. Да споделим тяхното знание, предадено чрез завещаните ни безценни артефакти.

 » История
10 Юни, 2015
Започна работата по реставрацията на голямата базиликаХрамът в Плиска е най-голямата християнска църква в Европа. Дълга е 102.50 м. и широка 30 м. Тя е построена от цар Борис І веднага след покръстването в 865 г. по западноевропейски план.

 » История
18 Дек, 2013
Приключи първият етап от археологическите разкопки в ОбзорПрез тази година по време на изкопни дейности за ремонт на ВиК инсталация на град Обзор се попада на части от древна мономентална сграда. Оказва се, че това са терми. Веднага е направен план за действие.

 » История
05 Авг, 2013
Археолози откриха голям оброчен релеф на Зевс над СтароселКрепостта на връх “Кози грамади”, изградена в VІ-V в. пр. Хр., е била столица на тракийско племе, обитаващо тази част на България в античната епоха. Прочутите гробници при с. Старосел са всъщност некрополът.

 » История
22 Юли, 2013
Светилище на Зевс и Хера бе открито в Средна гораНационален исторически музей стартира четвърта експедиция на връх Кози грамади. Тази година археолозите на музея проучват голямо светилище в най-високата част на върха.

 » История
20 Юни, 2013
Средновековен атракцион в Мезешката крепост отвори врати за туристиВсички гости на събитието имаха възможност да видят възстановка на военен лагер, настъпление и мирни преговори между войски в реставрираната крепост по проекта на Община Свиленград.


Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info