We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
Килиманджаро е бил действащ вулкан преди 2 млн. години
 
06 Ное, 2009
Килиманджаро е бил действащ вулкан преди 2 млн. годиниВърховете са три – Кибо, Шира и Мавензи. Най-висок от тях е Кибо (5895 м.). На 20 април 1969 г. този връх е покорен от 14 български алпинисти. В Килиманджаро са открити останки от т. нар. олдовейски човек.

През 2030 г. по върховете на Килиманджаро няма да има сняг. Той ще се превърне във вода. Причината за това се крие в смога, който десетилетия наред отравя атмосферата и води до постепенно затопляне.

Килиманджаро е едно от най-красивите места в света. Намира се на африканския континент в Танзания, в близост до границата с Кения. Килиманджаро покрива територия от 60 мили (100 км.) на дължина и 40 мили (65 км.) на ширина и представлява угаснал вулкан. Той е бил действащ преди 2 млн. години.

Върховете на Килиманджаро са три – Кибо, Шира и Мавензи. Най-висок от тях е Кибо (5895 м.). На 20 април 1969 г. този връх е покорен от 14 български алпинисти.

В Килиманджаро са открити останки от т. нар. олдовейски човек. Според учените той можел да изработва прости оръдия на труда от камък.прочитания: 8806

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info