Faun_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » История
02 Юни, 2013
Отдаваме почит на големия български революционер Христо Ботев!През май 1876 г., вследствие новината за Априлското въстание, Ботев организира чета, става неин войвода. От Гюргево се качва с част от четата на кораба “Радецки” на 16 май и един ден по-късно слиза на българския бряг.

 » История
11 Мар, 2013
Интегрират древна архитектура с новопостроени сградиАнтичният град Августа Траяна се намира в Стара Загора. Комплексът включва западната порта на Августа Траяна, части от двете крепостни стени, крайградски ров, площадно пространство.

 » История
06 Мар, 2013
Базиликата “Червената църква” край Перущица ще бъде реставриранаГрад Перущица заема особено място в цялата историческа памет на България. Местността е богат извор на находки. Смята се, че Перущица води началото си от древния град Драговец.

 » История
19 Фев, 2013
Навършват се 140 години от обесването на Васил ЛевскиЛичността на Апостола на свободата - Васил Левски, се възприема като най-ярката и най-откроената сред всички организатори на българската национална революция.

 » История
03 Май, 2008
В търсене на митичния град Троя (част първа)Учени и археолози са движени от едно и също желание при търсенето на Троя – те искат да откриват находки и доказват факти, а не да съставят просто хипотези! Митът за Троя се превръща в реалност.

 » История
27 Авг, 2012
Завърши проучването на светилище на тракийския Бог конникОбектът е разположен на 2 км източно от крепостните стени на Состра. Той се състои от храмова постройка и от прилежащи сгради на площ от 300 кв. м. Обектът е важен елемент от цялостния комплекс Состра.


Judas-Priest_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info