We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
Дигиталната революция влияе отрицателно на развитието на децата
 
29 Ное, 2006
Дигиталната революция влияе отрицателно на развитието на децатаИзведени данни показват, че в някои страни седмично децата гледат по 40 часа телевизия, играят на компютърни игри или сърфират в Интернет. Въображението се оказва поставено в рискова ситуация.

В новата ера на свръхмодерни технологии въображението на най-малките се оказва поставено в рискова ситуация. Проведени изследвания показват, че в някои страни седмично децата гледат по 40 часа телевизия, играят на компютърни игри или сърфират в Интернет.

Високотехнологичните играчки и видеоигри имат своите защитници, според които чрез тях се подпомагат рефлексите и визуалните умения на детето. Все повече специалисти обаче се опасяват, че дигиталната революция може да има и отрицателен ефект върху интелектуалното развитие на детето и да навреди на творческото му мислене, когато то порасне.

Най-големите притеснения произтичат от факта, че ако прекалява с електронните забавления, след време детето може да не излезе от затвореното пространство на екрана и така да спре развитието на творческите си умения.

прочитания: 4991

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info