Plovdiv_Jazz_Fest_2019_01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
Снежна байк надпревара Winter Bike Duel по стръмните писти в Пампорово
 
08 Яну, 2013
Снежна байк надпревара Winter Bike Duel по стръмните писти в ПампоровоТази година в курорта Пампорово бе открит най-новия велопарк за планинско колоездене в България, който разполага с над 25 километра разнообразни трасета и маршрути.

Да се спуснеш с колело по най-стръмната писта в Пампорово, пред изненаданите погледи на всички скиори и бордисти в курорта? Това не е просто идея, а ще се случи на 9-10 февруари, когато ще се проведе уникалното състезание Winter Bike Duel 2013.

Вече две години поред снежната байк надпревара събира над 100 участника от цялата страна, които имат смелостта да се включат в нетрадиционното състезание. За първа година Winter Bike Duel ще се проведе в Пампорово, на ново и разнообразно трaсе, по което ще е необходимо да се изпотиш добре, за да спечелиш!

Тази година в курорта бе открит най-новия специализиран парк за планинско колоездене в България, който разполага с над 25 километра разнообразни трасета и маршрути, като за следващия сезон бройката им ще се увеличи значително – повече от плановете ще бъдат споделени на място.

По традиция състезанието ще протече на два етапа – индивидуални квалификации за време, в следствие на които ще бъдат определени стартовите двойки. Финалите ще бъдат в дуел формат, т.е. стартиране по двойки с преки елиминации, което гарантира зрелищна надпревара и напрежение до края на всеки един сблъсък. Квалификациите и финалите ще се проведат на 10-ти февруари по специално подготвено трасе, изпълнено с множество големи виражи, скокове, бабуни и други разанообразни препятствия.

Вече две години поред снежната байк надпревара събира над 100 участника от цялата страна, които имат смелостта да се включат в нетрадиционното състезаниеНовото тази година е, че състезанието ще бъде два дни и тренировките ще бъдат изнесени предния ден, като ще се даде много по-добра възможност на всички състезатели да се запознаят основно със състезателното трасето и да се подготвят добре за сблъсъка с опонентите си на следващия ден.

Участниците ще бъдат разделени в три категории – юноши 15+, мъже 19+ и жени 15+. В Winter Bike Duel vol.3 могат да се включат всички желаещи, като от тях се иска да заявят своето желание предварително на един от двата адреса – http://www.conceptcreative.org/bg/register и http://www.veloparkpamporovo.com/bg/register, като попълнят специалната бланка за участие.

Организаторите от Concept Creative, Case и Пампорово АД очакват тазгодишното издание на състезанието да бъде най-доброто досега, като обещават отлично подготвено трасе и стегната организация само с приятни изненади.

За победителите има подготвен паричен награден фонд от 1200 лева, както и предметни награди любезно осигурени от спонсорите на събитието – Монстър енерджи и велосипеди Драг.

Специално за участниците в състезанието и техните близки има подготвени промоционални пакети от хотел Перелик за периода 8-11 февруари – за допълнителна информация и резервации посетете http://www.perelikhotel.com/bg/.

Очакваме любителите на планинското колоездене, зимните спортове и всички, които просто обичат да се забавляват на 9-10 февруари в Пампорово, за да дадем старт на състезателен сезон 2013 и да прекараме един хубав снежен уикенд в планината.

прочитания: 2750

Plovdiv_Jazz_Fest_2019_02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info