We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
Младите надежди на българското колоездене се събират в Ловеч
 
31 Авг, 2015
Младите надежди на българското колоездене се събират в Ловеч“Деца на колела” има за цел да накара повече деца и младежи да излязат навън, да се качат на колелото и да спортуват. През тази година се провежда второто издание на състезанието.

На 6-и септември в Ловеч по повод 130-годишнината от Освобожданието на България ще се проведе второто издание на атрактивното детско велосъстезаниеДеца на колела. Миналата година събитието събра близо 90 деца и младежи, които мериха сили по интересните пътеки в парка Стратеш. Тази година организаторите на детската надпревара очакват още по-голям интерес и повече участници.

Арена на надпреварата и тази година ще бъде парк СтратешСъбитието е включено в спортния календар на града и се финансира от община Ловеч. “Деца на колела” има за цел да накара повече деца и младежи да излязат навън, да се качат на колелото и да спортуват.

Участието в надпреварата ще бъде напълно безплатно, като могат да се включат всички желаещи на възраст от 4 до 18 години. Всеки, който иска да стане част от състезанието трябва да се регистрира предварително на следния линк. Участниците ще бъдат разделени в общо седем възрастови групи – 4-5, 6-7, 8-9, 10-12, 13-14, 15-16, 17-18 и за всички победители в отделните категории ще има медали, грамоти и подаръци от спонсорите на събитието.

Арена на надпреварата и тази година ще бъде парк Стратеш, който е едно от емблематичните места в Ловеч и разполага с множество горски пътеки и хубави алеи, които лесно се превръщат в достатъчно интересно и предизвикателно състезателно трасе. На място има много естествени и изкуствени препятствия, като стълби, камъни, скокове и падове, които са много атрактивни и правят надпреварата много интересна.

Организаторите на събитието обещават подобрения и нови елементи, с които трасето да стане още по-атрактивно и технично, за да могат децата от Ловеч да тренират и подобряват уменията си на него ежедневно.

Всеки, които иска да стане част от събитието, да се запознае отблизо със спорта и да подкрепи младите надежди на българското колоездене, може да заповяда в неделя, 6-и септември, в парк Стратеш и да прекара един изпълнен с адреналин и приятни емоции ден.

    Участието в надпреварата ще бъде напълно безплатно, като могат да се включат всички желаещи на възраст от 4 до 18 години

Програма:

Събота, 5-и септември

12:00 – 17:00 – Оглед на трасето

16:00 – 18:00 – Регистрация

 

Неделя, 6-и септември

8:00 – 10:00 – Регистрация

9:00 – 11:30 – Тренировка

11:00 – Състезание деца 4-6 годишни

12:30 – Квалификация

15:00 – Финали

17:00 – Награждаване

прочитания: 4423

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info