SMF-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

Младите надежди на българското колоездене се събират в Ловеч
 
31 Авг, 2015
Младите надежди на българското колоездене се събират в Ловеч“Деца на колела” има за цел да накара повече деца и младежи да излязат навън, да се качат на колелото и да спортуват. През тази година се провежда второто издание на състезанието.

На 6-и септември в Ловеч по повод 130-годишнината от Освобожданието на България ще се проведе второто издание на атрактивното детско велосъстезаниеДеца на колела. Миналата година събитието събра близо 90 деца и младежи, които мериха сили по интересните пътеки в парка Стратеш. Тази година организаторите на детската надпревара очакват още по-голям интерес и повече участници.

Арена на надпреварата и тази година ще бъде парк СтратешСъбитието е включено в спортния календар на града и се финансира от община Ловеч. “Деца на колела” има за цел да накара повече деца и младежи да излязат навън, да се качат на колелото и да спортуват.

Участието в надпреварата ще бъде напълно безплатно, като могат да се включат всички желаещи на възраст от 4 до 18 години. Всеки, който иска да стане част от състезанието трябва да се регистрира предварително на следния линк. Участниците ще бъдат разделени в общо седем възрастови групи – 4-5, 6-7, 8-9, 10-12, 13-14, 15-16, 17-18 и за всички победители в отделните категории ще има медали, грамоти и подаръци от спонсорите на събитието.

Арена на надпреварата и тази година ще бъде парк Стратеш, който е едно от емблематичните места в Ловеч и разполага с множество горски пътеки и хубави алеи, които лесно се превръщат в достатъчно интересно и предизвикателно състезателно трасе. На място има много естествени и изкуствени препятствия, като стълби, камъни, скокове и падове, които са много атрактивни и правят надпреварата много интересна.

Организаторите на събитието обещават подобрения и нови елементи, с които трасето да стане още по-атрактивно и технично, за да могат децата от Ловеч да тренират и подобряват уменията си на него ежедневно.

Всеки, които иска да стане част от събитието, да се запознае отблизо със спорта и да подкрепи младите надежди на българското колоездене, може да заповяда в неделя, 6-и септември, в парк Стратеш и да прекара един изпълнен с адреналин и приятни емоции ден.

    Участието в надпреварата ще бъде напълно безплатно, като могат да се включат всички желаещи на възраст от 4 до 18 години

Програма:

Събота, 5-и септември

12:00 – 17:00 – Оглед на трасето

16:00 – 18:00 – Регистрация

 

Неделя, 6-и септември

8:00 – 10:00 – Регистрация

9:00 – 11:30 – Тренировка

11:00 – Състезание деца 4-6 годишни

12:30 – Квалификация

15:00 – Финали

17:00 – Награждаване

прочитания: 10010

Judas-Priest_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info