Faun_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

Стартира зрелищното вело предизвикателство Elevation999
 
02 Сеп, 2016
Стартира зрелищното вело предизвикателство Elevation999Всеки един състезател ще трябва да се справи с близо 17 км интензивно и много технично каране по трасетата на Велопарк Пампорово и пътеките на град Смолян, като ще има и няколко трансферни етапа.

За трета поредна година Elevation999 ще предизвика някои от най-добрите родни ендуро колоездачи в оспорвана надпревара по склоновете на Пампорово и град Смолян. Състезанието тази година ще се проведе между 2 и 4 септември и се очаква да бъде най-интересното досега.

Организатори на събитието са Консепт Криейтив и Велопарк ПампоровоОрганизатори на събитието са Консепт Криейтив и Велопарк Пампорово, които обещават много технични трасета, готови да подложат на изпитание дори най-добрите колоездачи. До този момент участието си са заявили близо 80 човека от цялата страна, както и няколко състезатели от Русия, Украйна, Унгария и Гърция.

Състезанието тази година ще бъде четвърти кръг от Българските Ендуро Серии и се очертава да e много решаващo за крайните резултати в сериите. Временното класиране в турнира, както и повече информация за него можете да намерите на www.race-series.com.

Тази година организаторите са подготвили 5 специални отсечки, по които състезателите ще трябва да премерят сили, а участниците с най-добри сборни времена ще бъдат наградени. Всеки един състезател ще трябва да се справи с близо 17 км интензивно и много технично каране по трасетата на Велопарк Пампорово и пътеките на град Смолян. Освен спускането състезателите ще имат и няколко трансферни етапа, където ще трябва да се справят с над 10 км изкачване и над 700 метра положителна денивелация.

Участниците в състезанието са разделени в 5 отделни възрастови групи – юноши, мъже елит, мъже 30+, мъже 40+ и жени. Призьорите в отделните категории ще получат примамлив паричен и предметен награден фонд, любезно предоставен от спонсорите на събитието: Нисан България, Пампорово АД, хотел Орловец, Максбайк, Рам Байкс и др.

През този сезон Пампорово прие множество интересни събития и отново се доказа като една от любимите байк дестинации в България. Elevation999 е последното събитие за това лято и е прекрасен завършек на един успешен сезон.

Велопарк Пампорово ще продължи да работи до 11 септември включително.

 

Състезанието тази година ще бъде четвърти кръг от Българските Ендуро СерииПрограма:

2.09, петък

9:00 – 12:30 – Регистрация

9:30 – 16:30 – Свободна тренировка

19:00 – 20:00 – Регистрация


3.09, събота

9:00 – 14:00 – Регистрация

9:30 – 16:30 – Тренировка

19:00 – Техническа конференция


4.09, неделя

8:30 – Среща на състезателите преди старта

9:00 – Проверка на екипировка и придвижване към старта на етап 1

10:00 – Старт първи етап

Награждаване

прочитания: 9366

Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info