Uriah_Heep_01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
Златен камион Volvo пристига за Truck Show в Лесново
 
02 Юни, 2015
Златен камион Volvo пристига за Truck Show в ЛесновоУникален златен камион Volvo FH пристига у нас специално за трък феста, който ще се проведе на 4 и 5 юни на пистата в Лесново. За екстериора му са използвани 35 м специално златно фолио.

Уникален златен камион Volvo FH пристига у нас специално за трък феста, който ще се проведе на 4 и 5 юни на пистата в Лесново. За екстериора му са използвани 35 м специално златно фолио и над 10 л течен златен каучук. Изработката е отнела 5 дни, а в нея са участвали трима специалисти. За да се запази атрактивният екстериор, той може да бъде измиван само ръчно.

Златният камион е създаден като символ на новия златен сервизен договор на Volvo Trucks, с който компанията поема ангажимент за максимален пробег, посредством проследяване и диагностика от разстояние на реалния пробег и ключови компоненти на товарния автомобил. Така сервизното обслужване и подмяната на износени компоненти се планират в аванс, като се избира най-точният момент.

"Когато в България някой свърши добра работа или ни направи услуга, имаме навика да казваме "Златен си!“. Това е и смисълът на новия ни договор за обслужване и символиката на златния ни камион”, обясни Иван Зънзов, директор продажби на нови товарни автомобили Волво във Волво Груп България.

Златният камион не се продава, въпреки че вече има заявки да влезе в частни колекции. Интерес към машината проявяват и две световни хип-хоп звезди, които искат да заснемат клип с него, но проектът все още се пази в тайна.

"Покрай видеото с братя Пулеви, което заснехме миналата година на пистата в Лесново и други проекти съм виждал много красиви камиони Volvo. Но златният наистина е звездата. Лично аз бих го снимал в музикален клип и не само с хип-хоп изпълнители”, коментира режисьорът Александър Моллов.

Всички желаещи да видят златния Volvo FH на живо и да се снимат с него, могат да дойдат на 4 и 5 юни на пистата в Лесново.

А тук можете да видите и как е направена уникалната машина:
прочитания: 3705

Uriah_Heep_02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info