Lacuna_Coil
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви творба на Стивън Кинг?

Тъмната кула
То
Гробище за домашни любимци
Сиянието
Куджо
Мъртвата зона
Кери
Кристин
Зеленият път
Мъглата
Изкуплението Шоушенк
Играта на Джералд

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
1 2 3 4 5 6 7 8 
 » АвтоМото
24 Окт, 2005
Обявиха новата "Sonata" на "Hyundai" на най-сигурен автомобил в САЩ"Sonata" 2005 предлага на своите бъдещи купувачи много високо качество на всички нива в автомобила. Специално внимание е отделено на управлението и удобството при возене.

 » АвтоМото
09 Окт, 2005
Нов модел "Mitsubishi Outlander" ще бъде представен на автоизложение в ТокиоАвтомобилът е издържан изцяло в новия фирмен стил на японската компания, външността му е масивна, като задната му част има обратен наклон - тенденция, която се наблюдава и при новата "Toyota RAV4".

 » АвтоМото
15 Сеп, 2005
Компания "Jaguar" представи новото поколение "Jaguar XK"В основата на "Jaguar XK" лежи съвършено нова алуминиева платформа. От този "крилат" метал е изработена и основната част на носещите конструкции. Новият модел ще бъде снабден с 4,2-литров двигател V8.

 » АвтоМото
22 Авг, 2005
Зуека позира с избрания от самия него модел на "Hyundai" - "Matrix"Актьорът Васил Василев - Зуека избра да кара Hyundai Matrix и направи фотосесия. Matrix е избраният автомобил за голямата награда в томбола за гласувалите за български парламент на 25 юни.

 » АвтоМото
17 Авг, 2005
"Hyundai Matrix"бе голямата награда в изборната томбола"Matrix" е семейната кола на "Hyundai", която е направена по успешната матрица - прогресивни азиатски технологии, съчетани с модерен европейски дизайн. Автомобилът е с 1.8 литров бензинов двигател и има 4+1 места.

 » АвтоМото
08 Авг, 2005
Новата лимузина "Grandeur" вече е в България"Grandeur" е лимузина от висок клас. Интересът към автомобила е напълно обясним, като се имат предвид високото качество на изработката и инженерната мисъл с европейски стил, съчетани в него.


Lacuna_Coil_2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info