Uriah_Heep_01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
"Playboy" и "Mary Jane" пускат календар за 2006 г.
 
17 Дек, 2005
"Playboy" и "Mary Jane" пускат календар за 2006 г.Подаръкът е за читателите на януарския брой, на чиято корица е най-горещата поп фолк дива Камелия. Автор на снимките на календара на "Playboy" и "Mary Jane" е Васил Къркеланов.

Луксозен 12-страничен календар за 2006 г., издаден съвместно с водка "Mary Jane", ще бъде комплектован като подарък към януарския брой на "Playboy", който се очаква на пазара на 23 декември. На корицата на 46-ото българско издание на списанието е суперзвездата на поп фолка Камелия. Тя е и лицето на месец май 2006 г. в стенния календар.

Стенният календар няма да се разпространява отделноСред останалите "Playboy"-звезди, украсяващи календара на "Playboy" и "Mary Jane", са Соня Васи (януари), Ан Джи (февруари), Мадлен Пенева (март), Магдалина Вълчанова (април), Венета Харизанова (октомври) и носителката на титлата "Playboy България 2005" Албена Петрова, която е и рекламно лице на популярната марка водка (август 2006).

Автор на снимките е Васил Къркеланов. Стенният календар няма да се разпространява отделно, а само в комплект с януарския брой на списанието.

Това е поредна съвместна инициатива на "Playboy" и "Mary Jane". През лятото списанието и водката, произвеждана от "SIS Industries", организираха заедно и втория национален конкурс "Playmate of the Year". Той се проведе в "Planet club" в самото сърце на София през юли и беше излъчен в ефира на Нова телевизия.


 

прочитания: 18681

Uriah_Heep_02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info