We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
В Лондон бе открита най-необикновената изложба
 
08 Фев, 2012
В Лондон бе открита най-необикновената изложбаСред изтъкнатите творци място намират слонове, шимпанзета, орангутани, горили и други любители на рисуването. Много от авторите са създали своите произведения в зоопаркове по целия свят.

Невероятно е, че...

Експозицията бе изложена в зоологическата градина на Университетския колеж в английската столица В Лондон бе открита изложба на картини, нарисувани от животни, предаде BBC News. Експозицията бе изложена в зоологическата градина на Университетския колеж в английската столица (University College London's Grant Museum of Zoology). Изложбата ще продължи до 9 март 2012 г., а посещението й е напълно безплатно.

Сред изтъкнатите творци място намират слонове, шимпанзета, орангутани, горили и други любители на художественото изкуство. Много от авторите са създали своите произведения в зоопаркове по целия свят, за да бъдат днес творбите им събрани на форума в Лондон. Организаторите на изложбата подчертават, че това е първата по рода си експозиция на картини на животни в света.

Според критици и ценители на картините на слоновете ясно могат да се различат очертания на дървета и храсти. От друга страна, рисунките на маймуните по-скоро препращат в областта на абстрактната живопис.

прочитания: 7015

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info