Arch_Enemy
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Коя е любимата ви книга от поредицата "Вещерът"?

Последното желание
Меч на съдбата
Кръвта на елфите
Време на презрение
Огнено кръщение
Кулата на лястовицата
Господарката на езерото
Нещо приключва, нещо започва

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Невероятно е, че...
06 Мар, 2008
По ирония на съдбата жените откраднали минижупите... от мъжете!Още през V-ти в. пр. Христа спартанците се докарвали в доста сексапилни къси туники, които по-късно заимствали римляните, а след тях ирландците и шотландците.

 » Невероятно е, че...
01 Мар, 2008
Плиозавърът "Чудовището" e сред най-големите влечуги, обитавали моретоГигантските гущери се хранели главно с калмари, големи риби и други морски обитатели. До момента най-големият известен плезиозавър бе открит в Австралия, с дължина 10-11 метра.

 » Невероятно е, че...
28 Фев, 2008
“Изгубеният кивот” не е просто филмова измислица!В “Ковчегът на завета” се съхранявал златен съд с “манна небесна”, жезълът на Аарон и две плочи с изписаните върху тях божии повели, получени от пророк Моисей на планината Синай.

 » Невероятно е, че...
03 Мар, 2008
Още праисторическият човек е познавал техниките на масажаМасажът е толкова стар, колкото старо e самото човечество. Още прачовекът е използвал ръката си, за да поглажда наранени части от тялото си и по този начин да намалява болката от раните.

 » Невероятно е, че...
05 Фев, 2008
Класиците “Бийтълс” ще бъдат чути и на Полярната звездаНАСА излъчи 4-минутно MP3 на “Across The Universe” от гигантска антена в Мадрид, Испания. Агенцията получи правата за това от Пол Макартни, Йоко Оно и компанията “Apple”.

 » Невероятно е, че...
11 Яну, 2008
В миналото само аристократите имали право да пият виноОще от времето на римляните виното прекарвало почти целия си “живот” в дървена бъчва. Глинени и керамични кани, както и кожени мехове, се използвали само за пренасяне на виното до масата.


Lacuna_Coil_2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info