Stratovarius 01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит на Мондиал 2018?

Германия
Франция
Аржентина
Бразилия
Англия
Русия
Хърватия
Испания
Португалия
Мексико

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
Легендарните “Foreigner” доказаха, че рокът е над всичко
 
13 Юни, 2016
Легендарните “Foreigner” доказаха, че рокът е над всичкоПълната зала, събрала няколко поколения, посрещна подобаващо “Foreigner” и им показа, че българките фенове са най-добрите. Затова и Кели Хансън (вокали) определи тълпата като истинско рок чудовище.

В разгара на Евро 2016, когато вниманието на малки и големи от Стария континент е приковано към играта на най-добрите отбори, “Foreigner” доказаха, че не всичко е футбол. На 12 юни една от най-легендарните банди разтърси столичната зала “Арена Армеец” и даде да се разбере, че рокът е над всичко. След като стрелката на часовника удари 20:00 часа, музикантите се появиха на сцената и докараха публиката до екстаз с “Double Vision”. Веднага последваха хитовете “Head Games” и “Cold as Ice”.
     
Препълнената зала, събрала няколко поколения, посрещна подобаващо изключителните "Foreigner" и им показа, че българките фенове са най-добрите. Затова и Кели Хансън (вокали) определи тълпата като истинско рок чудовище. То беше успокоено с последвалата “Waiting for a Girl Like You”. Останала без дъх, публиката понесе следващия удар – “That Was Yesterday”, която отново събуди дивото в българските фенове. 

Преди шоуто да продължи Кели Хансън попита: "Има ли палави момичета в залата?" Последваха мощни викове (и то не само от дамите), които убедиха Кели, че такива има и той с удоволствие поднесе парчето “Dirty White Boy”. Песента отново разгорещи тълпата, а Кели не спираше да й благодари – на български, на английски, отново и отново. Емоционалното преживяване продължи с хитовете “Say You Will” и “Feels Like the First Time”.

Препълнената зала, събрала няколко поколения, посрещна подобаващо изключителните Foreigner
Апогеят на вечерта дойде с култовата “Urgent”, в която всички се насладиха на красотата на саксофона на Том Гимбъл и клавишните на Майкъл Блустейн  – част от неизменния стил на групата. Последваха няколко солови изпълнения – на Майкъл Блустейн (клавишни) и Крис Фрейзър (барабани). Веднага след това прозвуча “Juke Box Hero”. Музикантите пожелаха на зрителите хубава вечер и слязоха от сцената, а всички се питаха кога отлетя времето. Нестихващите викове за още и аплодисментите на най-верните фенове на "Foreigner" извадиха музикантите за бис. Преди окончателно да се сбогуват с българската публика те изпълниха  “Long, Long Way From Home”, “I Want to Know What Love Is” и “Hot Blooded”. 

Концертът на “Foreigner” в София бе по покана на музикално-продуцентска компания “Жокер Медиа”. Това беше второто гостуване на групата у нас след концерта им през есента на 2007 г. Да се надяваме, че няма да е последното.


прочитания: 1702

Stratovarius 02 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info