We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви творба на Стивън Кинг?

Тъмната кула
То
Гробище за домашни любимци
Сиянието
Куджо
Мъртвата зона
Кери
Кристин
Зеленият път
Мъглата
Изкуплението Шоушенк
Играта на Джералд

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
Легендарните “Foreigner” доказаха, че рокът е над всичко
 
13 Юни, 2016
Легендарните “Foreigner” доказаха, че рокът е над всичкоПълната зала, събрала няколко поколения, посрещна подобаващо “Foreigner” и им показа, че българките фенове са най-добрите. Затова и Кели Хансън (вокали) определи тълпата като истинско рок чудовище.

В разгара на Евро 2016, когато вниманието на малки и големи от Стария континент е приковано към играта на най-добрите отбори, “Foreigner” доказаха, че не всичко е футбол. На 12 юни една от най-легендарните банди разтърси столичната зала “Арена Армеец” и даде да се разбере, че рокът е над всичко. След като стрелката на часовника удари 20:00 часа, музикантите се появиха на сцената и докараха публиката до екстаз с “Double Vision”. Веднага последваха хитовете “Head Games” и “Cold as Ice”.
     
Препълнената зала, събрала няколко поколения, посрещна подобаващо изключителните "Foreigner" и им показа, че българките фенове са най-добрите. Затова и Кели Хансън (вокали) определи тълпата като истинско рок чудовище. То беше успокоено с последвалата “Waiting for a Girl Like You”. Останала без дъх, публиката понесе следващия удар – “That Was Yesterday”, която отново събуди дивото в българските фенове. 

Преди шоуто да продължи Кели Хансън попита: "Има ли палави момичета в залата?" Последваха мощни викове (и то не само от дамите), които убедиха Кели, че такива има и той с удоволствие поднесе парчето “Dirty White Boy”. Песента отново разгорещи тълпата, а Кели не спираше да й благодари – на български, на английски, отново и отново. Емоционалното преживяване продължи с хитовете “Say You Will” и “Feels Like the First Time”.

Препълнената зала, събрала няколко поколения, посрещна подобаващо изключителните Foreigner
Апогеят на вечерта дойде с култовата “Urgent”, в която всички се насладиха на красотата на саксофона на Том Гимбъл и клавишните на Майкъл Блустейн  – част от неизменния стил на групата. Последваха няколко солови изпълнения – на Майкъл Блустейн (клавишни) и Крис Фрейзър (барабани). Веднага след това прозвуча “Juke Box Hero”. Музикантите пожелаха на зрителите хубава вечер и слязоха от сцената, а всички се питаха кога отлетя времето. Нестихващите викове за още и аплодисментите на най-верните фенове на "Foreigner" извадиха музикантите за бис. Преди окончателно да се сбогуват с българската публика те изпълниха  “Long, Long Way From Home”, “I Want to Know What Love Is” и “Hot Blooded”. 

Концертът на “Foreigner” в София бе по покана на музикално-продуцентска компания “Жокер Медиа”. Това беше второто гостуване на групата у нас след концерта им през есента на 2007 г. Да се надяваме, че няма да е последното.


прочитания: 1555

We Rock 2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info