At The Gates 01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит на Мондиал 2018?

Германия
Франция
Аржентина
Бразилия
Англия
Русия
Хърватия
Испания
Португалия
Мексико

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
Последни новини за предстоящия концерт на “Sabaton” и "Accept"
 
08 Мар, 2017
Последни новини за предстоящия концерт на “Sabaton” и "Accept"Шведската бойна машина “Sabaton” и метъл легендите “Accept” се качват на една сцена! Турнето “The Last Tour” ще превземе и столицата ни на 10 март 2017 г. със специално съвместно шоу на двете банди!

Дългоочакваното най-голямо шоу на шведската бойна машина “Sabaton” и хеви метъл легендите Accept у нас ще се състои този петък, 10 март, в "Зала 4" на Интер Експо Център в София. Уникалното събитие е част от световното турне "The Last Tour" в подкрепа на поредния добър албум на "Sabaton", озаглавен “The Last Stand” и продуциран от гениалния Peter Tagtgren (PAIN). То ще бъде открито от шведските адвенчър герои "Twilight Force".

Програмата на вечерта по часове е следната:

18:00 часа – Отварят вратите на залата
19:00 часа – Twilight Force
20:00 часа – “Accept”
21:30 часа - "Sabaton"
23:00 часа – Очакван край на събитието

SabatonВижте примерна схема на събитието!

От компания BGTSC припомнят, че общата цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции! Затова е необходимо всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети:

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билетът, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

Ако ползвате електронен билет и имате няколко копия, ние ще допуснем първото представено.

Билетите за това събитие не гарантират нито едно от малкото седящи места!

Закупените билети за същата дата в зала "Универсиада" важат без презаверка.

Непълнолетни и деца, придружители:

Деца, навършили 7-годишна възраст и по-малки, влизат без билет, но задължително с придружител!

Придружителите трябва да притежават попълнена декларация съгласно "Закон за закрила на детето" - можете да я изтеглите от тук: http://securitysks.com/Declaracia_Deca.pdf  

Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или две деца.

Придружаващото лице трябва да притежава редовен билет.

Акредитираните лица не могат да бъдат придружители!

Sabaton и Accept отново гостуват в София!Животни:

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:


- напитки;

- видео камери и фотоапарати;

- аудио записващи устройства;

- оръжие;

- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.

- стъклени бутилки;

- преносимо лазерно оборудване;

Снимки, видео и аудио записи:


Забранява се използването на фотоапарати, видео и аудио записващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и на професионалните фотографи!

Филмирането и аудио записът на събитието е забранено и подсъдно!

Алкохол, опиати, наркотични вещества и пушене:


Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е строго забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

ПУШЕНЕТО В ЗАЛАТА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО, освен в обособената за това зона! ЛИЦАТА, НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА, ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:


Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.

Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на събитието. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!

Място на провеждане, локация:

AcceptИнтер Експо Център се намира на булевард "Цариградско шосе", на "входа" на София в посока центъра на града и срещу магазин Метро. От Централна гара, Централна автогара, летището и от всяка транспортна точка в столицата се стига много лесно с метро, автобус или маршрутно такси. Точно пред и на мястото на събитието освен транспортни спирки се намират и голям подземен платен паркинг на столичното метро и самият комплекс. За повече полезна и подробна информация посетете: http://iec.bg/bg/about/iec

Часове и места за влизане, изходи:

Входът за фенове и гости с покани ще работи от 18:00 до 22:45 часа и се намира на източната страна на залата, след КПП (контролно пропусквателен пункт) бариерата.

Входът за журналисти и специални гости е от южната страна на сградата с лице към булевард "Цариградско шосе" и ще работи от 18:00 до 20:00 часа.

Напускането на събитието при всички случаи е окончателно!

Залата разполага с достатъчно евакуационни изходи, но само два оперативни за събитието. За разлика от примерната схема на събитието в залата всички изходи са обозначени съгласно приложението им.

Билети за шоуто все още се продават онлайн тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/sabaton-accept-sofia-inter-expo-center-939667/performance.html и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са: магазините на Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В случай на налични билети в деня на шоуто до входа за журналисти и специални гости ще има разположена каса с работно време от 17:00 до 22:00 часа.

Препоръваме навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата!

Не пропускайте топ събитието със “Sabaton”, "Accept" и "Twilight Force"!

прочитания: 1302

Stratovarius 02 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info