We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви творба на Стивън Кинг?

Тъмната кула
То
Гробище за домашни любимци
Сиянието
Куджо
Мъртвата зона
Кери
Кристин
Зеленият път
Мъглата
Изкуплението Шоушенк
Играта на Джералд

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Eкстремните метъл гиганти "Arch Enemy" с концерт в София
 
23 Май, 2017
Eкстремните метъл гиганти "Arch Enemy" с концерт в София"Arch Enemy" ще издадат своя десети студиен албум "Will to Power" на 8 септември 2017 г. Много скоро след това започва и тяхното едноименно турне, в началото на което е и датата на концерта на "Arch Enemy" у нас.

  Компания BGTSC представя концерт на "Arch Enemy", който ще се състои от 19:00 ч. на 21 септември в столичната зала "Универсиада".

  Подгряващи на шоуто ще са набиращите сила украинци "Jinjer".

  Arch Enemy ще представят новия си албум в СофияБилетите са в продажба в мрежата на Евентим, а някои от местата, на които можете да ги намерите са: магазините на бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, UsitColours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

  Първите 70 билета ще са на специална цена от 40 лева, а след изчерпването им и до деня на концерта цената им ще е 45 лева.

  В деня на шоуто и на място в залата входът ще е 50 лв.

  През март 2017 г. екстремните метъл гиганти "Arch Enemy" завършиха цикъла по представянето на албума "War Eternal". Това се случи с издаването на концерта "As The Stages Burn!", заснет и записан по време на много силното хедлайнерско шоу на групата на фестивала Wacken Open Air 2016: https://www.youtube.com/watch?v=UNPKGyYzPCo

  Сега вече е време за следващата глава от историята на групата. "Arch Enemy" ще издадат своя десети студиен албум "Will to Power" на 8 септември 2017 г. Много скоро след това започва и едноименното турне, в началото на което е и датата у нас.

  Michael Amott коментира: "С нетърпение очакваме да споделим новата си музика с вас... Нетърпелив съм да свиря нови и стари песни за нашите фенове, скоро ще се видим с всички!".

  "Arch Enemy" са в състав:

  Michael Amott - Guitar

  Daniel Erlandsson - Drums

  Sharlee D'Angelo - Bass

  Jeff Loomis - Guitar

  Alissa White-Gluz - Vocals


прочитания: 698

We Rock 2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info