We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Следваща спирка:“Смърт” в “The Midnight Meat Train” на Клайв Баркър
 
30 Юни, 2008
Следваща спирка:“Смърт” в “The Midnight Meat Train” на Клайв Баркър“The Midnight Meat Train” е заснет по разказа на култовия хорър автор Клайв Баркър, написан през 1984 г. Главните роли в лентата се изпълняват от Брадли Купър, Вини Джоунс и Брук Шийлдс.

Филмовото студио “Lionsgate” обяви 1 август 2008 г. за дата на официалната премиера на предстоящата хорър лента по Клайв Баркър “Среднощният влак за месо” (“The Midnight Meat Train”). Филмът е дело на японския режисьор Раюхей Китамура. Това ще е първата от серията филмови адаптации по творби на Клайв Баркър, които ще залеят екраните през следващите няколко години.

                       

Името на психопата е Махогани (в ролята Вини Джоунс) и той успява да превърне подземната железница в същинска кланница“The Midnight Meat Train” е заснет по едноименния разказ на култовия хорър автор, написан през 1984 г. Разказът е включен в сборника на Клайв Баркър “Book of Blood”. Сюжетът разказва за професионалния фотограф Леон Кауфман от Ню Йорк, който прави снимки на нощния живот в града. Съдбата му изиграва лоша шега, когато пресича пътя му с този на сериен убиец от метрото.

Името на психопата е Махогани (в ролята Вини Джоунс) и той успява да превърне подземната железница в същинска кланница. Докато преследва “Касапина от метрото”, фотографът открива под градските улици повече отколкото може да понесе. Леон се потапя в бездната на същинското зло...

Главните роли в “The Midnight Meat Train” се изпълняват от Брадли Купър, Вини Джоунс и Брук Шийлдс. За ролята си във филма Вини Джоунс коментира, че Махогани ще се нареди до класически хорър герои като Фреди Крюгер, Джейсън Вурхийс и Пинхед.

       
            
прочитания: 1722

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info