We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви творба на Стивън Кинг?

Тъмната кула
То
Гробище за домашни любимци
Сиянието
Куджо
Мъртвата зона
Кери
Кристин
Зеленият път
Мъглата
Изкуплението Шоушенк
Играта на Джералд

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Сериалът "Мъглата" по Стивън Кинг с първи официален трейлър
 
13 Апр, 2017
Сериалът "Мъглата" по Стивън Кинг с първи официален трейлър“Мъглата” описва опитите на жители на малко градче в щата Мейн да оцелеят след ужасна буря, която носи падането на странна мъгла. В Мъглата бродят страховити създания.

   Мъглата / The MistТв каналът Spike публикува в YouTube канала си първи трейлър на сериала "Мъглата" ("The Mist"). Епизодите са заснети по класическата едноименна повест на Стивън Кинг, издадена през 1980 г.

   Самият Стивън Кинг е одобрил проекта и ще участва като един от сценаристите на сериала. Премиерата на "Мъглата" ще бъде на 22 юни 2017 г. В главните роли участват Алиса Съдърланд (тв сериалът "Викинги"), Исая Уитлок-младши, Бил Кар и Гас Бирни.

   “Мъглата” на Стивън Кинг описва опитите на жители на малко градче в щата Мейн да оцелеят след ужасна буря, която носи падането на странна мъгла. В Мъглата бродят ужасяващи създания от праисторическата ера, от които група отчаяни хора търси убежище в местен супермаркет...

   През 2007 г. режисьорът Франк Дарабонт засне филм по творбата. Главните роли в него изпълниха Том Джейн и Лори Холдън. Оригиналната повест на Стивън Кинг служи за вдъхновение и на популярни видеоигри като “Сайлънт Хил” и “Халф-Лайф”.
прочитания: 875

We Rock 2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info