We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » История
23 Дек, 2011
Созополските исторически потайности излизат на бял святДо края на юни 2012 г. дейностите пред входа на Стария град в Созопол ще завършат. Или само след шест месеца морският град ще може да представи нов обект на историческия туризъм.

 » История
28 Окт, 2011
Храмове на Япония и традиционна японска архитектура: Eнгаку-джиХрамът Енгаку-джи е най-типичният и най-старият пример за японската Танг архитектура Той съдържа общо 18 сгради. Големият храмов комплекс бил реконструиран от зен монаха Сейсетсу в периода Едо.

 » История
06 Мар, 2011
Дори и Древният Рим имал своите социални мрежиВъпреки злочестата история на град Помпей надписите по стените на зданията му са съхранени в отлично състояние. Днес те са повод за възникването на редица интересни хипотези от страна на учените.

 » История
05 Авг, 2008
Хроники на организираната престъпност (част първа)В САЩ мафията разделя град Ню Йорк между пет клона, печелейки милиарди долара от своята дейност. Мафиотски кланове държат здраво в ръцете си профсъюзи от най-различни сфери.

 » История
10 Сеп, 2010
Археолози в Несебър отвориха гробница от IV-ти век пр. ХристаНамереният артефакт в недрата на Несебър е сам по себе си паметник на античните занаяти. Хидрията е античен съд, който служи за съхраняване на течности – вино, вода, или смес от вино и вода.

 » История
01 Окт, 2008
Чумната зараза била донесена в Европа от корабни плъховеПървият случай на чумно заболяване в Европа е отбелязан на октомври 1347 г., когато 12 италиански кораба се завърнали из странстване в Черно море. Плавателните съдове акостирали в Месина.


We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info