Lacuna_Coil
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви творба на Стивън Кинг?

Тъмната кула
То
Гробище за домашни любимци
Сиянието
Куджо
Мъртвата зона
Кери
Кристин
Зеленият път
Мъглата
Изкуплението Шоушенк
Играта на Джералд

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » История
02 Юни, 2013
Отдаваме почит на големия български революционер Христо Ботев!През май 1876 г., вследствие новината за Априлското въстание, Ботев организира чета, става неин войвода. От Гюргево се качва с част от четата на кораба “Радецки” на 16 май и един ден по-късно слиза на българския бряг.

 » История
11 Мар, 2013
Интегрират древна архитектура с новопостроени сградиАнтичният град Августа Траяна се намира в Стара Загора. Комплексът включва западната порта на Августа Траяна, части от двете крепостни стени, крайградски ров, площадно пространство.

 » История
06 Мар, 2013
Базиликата “Червената църква” край Перущица ще бъде реставриранаГрад Перущица заема особено място в цялата историческа памет на България. Местността е богат извор на находки. Смята се, че Перущица води началото си от древния град Драговец.

 » История
19 Фев, 2013
Навършват се 140 години от обесването на Васил ЛевскиЛичността на Апостола на свободата - Васил Левски, се възприема като най-ярката и най-откроената сред всички организатори на българската национална революция.

 » История
03 Май, 2008
В търсене на митичния град Троя (част първа)Учени и археолози са движени от едно и също желание при търсенето на Троя – те искат да откриват находки и доказват факти, а не да съставят просто хипотези! Митът за Троя се превръща в реалност.

 » История
27 Авг, 2012
Завърши проучването на светилище на тракийския Бог конникОбектът е разположен на 2 км източно от крепостните стени на Состра. Той се състои от храмова постройка и от прилежащи сгради на площ от 300 кв. м. Обектът е важен елемент от цялостния комплекс Состра.


Lacuna_Coil_2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info