Lacuna_Coil
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви книга от поредицата "Вещерът"?

Последното желание
Меч на съдбата
Кръвта на елфите
Време на презрение
Огнено кръщение
Кулата на лястовицата
Господарката на езерото
Нещо приключва, нещо започва

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
1 2 3 4 5 6 7 8 
 » АвтоМото
15 Юни, 2007
Нов ТТ кабриолет с извънземна визия и рейсинг характеристикиИнтериорът е в тон със спортното излъчване на екстериора и е доста спартанско оборудван - спортни седалки, семпло табло само с най необходимите контролни уреди и много алуминий в целия салон.

 » АвтоМото
17 Май, 2007
Марката “Харли-Дейвидсън” – икона на свободния духХарли Дейдидсън отдавна е икона на свободния дух. Всичко започва през 1903 г., когато група ентусиасти конструират двигател с вътрешно горене и експериментират с него върху велосипед.

 » АвтоМото
19 Яну, 2007
Агент Джеймс Бонд вече ще седи зад волана на JaguarМоделът, който Бонд ще кара, ще е Jaguar XF. Той ще наследи успешния модел S-type. Появата му на пазара е планувана за 2008 г. и участието в новия филм за 007 е част от рекламната му кампания.

 » АвтоМото
06 Ное, 2006
Играчка за непораснали момчета (и момичета, разбира се)Интериорът е в спортен стил със спортни седалки и предпазни колани. Контролните уреди не са на таблото, а хитроумно са изнесени върху централната част на волана. Страхотна играчка за свободното време.

 » АвтоМото
22 Юли, 2006
И автомобилният гигант Audi ще се сдобие със суперкарПрототипът Le Mans Quattro ще се превърне в реалност. Новият Автомобил ще се нарича Audi R8. Компанията се готви да започне разработването на новия модел през есента.

 » АвтоМото
03 Юни, 2006
Ексклузивни модели на Maserati ще конкурират Bugatti VeyronДвигателят на Maserati е 12-цилиндров с обем шест литра, а мощноста му възлиза на 755 конски сили. За разлика от Bugatti, ексклузивният италиански автомобил не е предназначен за участие в състезания.


Lacuna_Coil_2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info