We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
На предателите ще бъде простено... “Преди да увиснат на въжето”
 
28 Мар, 2011
На предателите ще бъде простено... “Преди да увиснат на въжето”Тайните от миналото ще бъдат разбулени. Кървави битки ще бъдат спечелени и изгубени. На заклетите врагове ще им бъде простено... но не и преди да увиснат на въжето.

източник: Колибри

“Преди да увиснат на въжето”
Джо Абъркромби
520 стр.


 прочетете откъс

В том втори британският писател Джо Абъркромби затвърждава позицията си на автор, написал една от най-добрите поредици от новата вълна в жанра фентъзи. “Преди да увиснат на въжето“ е динамична, мрачна и брилянтна като предшественика си “Гласът на острието”.

Кървави битки ще бъдат спечелени и изгубениKак се защитава един цял град, подложен на обсада, когато врагът те превишава многократно по численост, а от твоята страна на стената виждаш само предатели? Инквизитор Глокта не би се поколебал да побегне, ако нямаше онзи неприятен проблем с ходенето... Същевременно най-некадърният командир от армията на Съюза получава командването на най-зле обучената и екипирана дивизия в Англанд, но иронията на съдбата не свършва с това просто да го постави в грешния момента на грешното място.

Първият магус повежда странна група от авантюристи през руините на миналото. Най-мразената жена от южния континент, най-страховитият мъж от Севера и най-арогантният победител в Турнира, който Съюзът някога е виждал, трябва да намерят начин да изпълнят грандиозния му замисъл, без преди това да се избият помежду си.

Тайните от миналото ще бъдат разбулени. Кървави битки ще бъдат спечелени и изгубени. На заклетите врагове ще им бъде простено... но не и преди да увиснат на въжето.

Саркастична и изпълнена с блестящо изградени образи. Превъзходна както и предшественика си, Преди да увиснат на въжето” се обръща към цинизма в човешката природа. Горещо ви я препоръчваме.
Джон Бърлин, “ЕсЕфРевю

Джо Абъркромби, представител на новото поколение във фантастичния жанр, е наричан “Гай Ричи на фентъзито” поради реализма, хумора, насилието и неповторимата атмосфера в романите си. Знаменитата му трилогия “Първият закон” включва романите “Гласът на острието”, “Преди да увиснат на въжето” и “Последният спор на кралете”.

прочитания: 2295

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info