We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви творба на Стивън Кинг?

Тъмната кула
То
Гробище за домашни любимци
Сиянието
Куджо
Мъртвата зона
Кери
Кристин
Зеленият път
Мъглата
Изкуплението Шоушенк
Играта на Джералд

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
"И ще откриеш съкровището в теб" - една модерна притча от Лоран Гунел
 
14 Май, 2017
"И ще откриеш съкровището в теб" - една модерна притча от Лоран ГунелЛоран Гунел е френски писател и психолог, специалист по личностно развитие, който от години обикаля света и се среща с изключителни мъже и жени, експерти по човешко поведение и душевно равновесие.

източник: Колибри

"И ще откриеш съкровището в теб" 
Лоран Гунел 
264 стр.

    прочетете откъс

 
  Излезе от печат модерната притча "И ще откриеш съкровището в теб", подписана от популярния френски писател, психолог и изследовател Лоран Гунел.

  Има ли изобщо Бог? Как представата за Бог се вписва в съвременността? Дали чувството за вина поради първородния грях не пречи на вярващия човек? А вярно ли е, че могат да ти навредят единствено тогава, когато сам решиш, че ти вредят?

  И ще откриеш съкровището в теб / Лоран ГунелВ петия си роман "И ще откриеш съкровището в теб" (2016) Лоран Гунел отново ни предлага един необичаен текст. Жереми е католически свещеник, Алис е консултант в процъфтяваща агенция за подобряване на имиджа на фирми, институции и държави. Двамата са приятели от детинство. Алис решава да му помогне да приобщи повече хора за службите в неговата църква. И действително, благодарение на оригиналните й идеи на месите на Жереми започват да идват все повече енориаши... Същевременно Алис, която е убедена атеистка, започва да намира смисъл в посланията на Исус и да ги съпоставя с тези на източните духовни учения.

  Лоран Гунел е френски писател и психолог, роден през 1966 г. Експерт по личностно развитие и невролингвистично програмиране, преподавател в Университета в Клермон-Феран, той дълги години обикаля света и се среща с изключителни мъже и жени, специалисти в областта на човешкото поведение и вътрешното равновесие.

  Опитът му на изследовател, пътешественик и консултант е въплътен в световноизвестните романи "Човекът, който искаше да бъде щастлив", "Бог пътува винаги инкогнито", "Обезумелият философ", "Денят, в който се научих да живея".

  Повечето книги на Гунел съчетават романовия сюжет с популярната психология, таланта на писателя със знанията на учения. По кристално ясен и изключително разбираем начин авторът ни запознава с някои основни страни на човешката психика, опирайки се на конкретни случаи, колкото измислени, толкова и близки до всеки от нас.


прочитания: 848

We Rock 2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info