We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви творба на Стивън Кинг?

Тъмната кула
То
Гробище за домашни любимци
Сиянието
Куджо
Мъртвата зона
Кери
Кристин
Зеленият път
Мъглата
Изкуплението Шоушенк
Играта на Джералд

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Оживление
04 Май, 2015
СГХГ представя изложбата на Марияна Василева "Баланс"Това е първата изложба в България на Марияна Василева, която живее и работи в Германия. Тя представя някои от най-значителните й произведения, подбрани специално за пространството на СГХГ.

 » Оживление
20 Апр, 2015
“Възможност и щения” – изложба-утопия на скулптора Павел КойчевПавел Койчев допуска зрителя до един съкровен свят, в който среща си дават талантът на художника, неговите творчески възможности и щенията, които навярно никога няма да бъдат осъществени.

 » Оживление
16 Апр, 2015
Третата кампания „До работа с колело” отново предизвиква всички„До работа с колело” ще се проведе от 1 до 30 май 2015 г. в София. В кампанията могат да се включат и активни, и потенциални начинаещи велосипедисти в България. Тя дава възможност за индивидуално или отборно участие.

 » Оживление
14 Апр, 2015
Честваме деня на една от най-популярните дрехи  - ризатаДо началото на ХХ век ризата е била елемент от мъжкото бельо. Тя се е носила директно върху кожата, като е била единствено и само в бял цвят. Днес тази дреха е символ на стил и класа.

 » Оживление
01 Апр, 2015
“Вълшебникът” – за еротиката на Набоков преди “Лолита”Тъмните ъгли на душата тук са оголени до крайност. За да задоволи своята еротична страст по малко, още несъзряло момиче, един бижутер, мъж на средна възраст, се жени за болната й овдовяла майка.

 » Оживление
23 Мар, 2015
“Зовът на костите” – за доброто и злото в човешката природаКървави убийства разтърсват красивата долина на река Бастан в провинция Навара. Наред с това местна църква става обект на поредица от осквернявания. Всичко е дело на изобретателен и умен престъпник...


We Rock 2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info