We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Sabina от "Holy Moses": Имаме велик фенклуб в България
 
26 Авг, 2005
Sabina от "Holy Moses": Имаме велик фенклуб в БългарияSabina Classen безспорно е най-бруталният "женски" глас в екстремната музика. Sabina е фронт дамата на култовите германски трашъри "Holy Moses", които скоро издадоха "Strength, Power, Will, Passion".

Интервю на Mrazek

- Здравей, Sabina! Вашият нов албум е размазващ! Кажи няколко думи за него…

- Албумът е озаглавен "Strength, Power, Will, Passion". Много сме щастливи с него, вкарахме нова доза мощ и агресия в продукцията... Изключително доволни сме от реакцията на феновете, всички го харесват. Направихме няколко велики шоута, преди дни се върнахме от "Wacken Open Air", беше невероятно да видиш от сцената как феновете реагират на парчета от новия албум.

- Как беше на "Wacken"?

- Беше супер! Свирихме в добро за нас време, в късния следобед... Видях как всички вдигнаха ръцете горе и това ме накара да се просълзя, защото беше много емционално... Всички празнуваха с нас, това беше едно от най-яките ни шоута.

Планираме европейско турне- Това ли е любимият ти летен фестивал?

- Един от любимите ми летни фестивали. "Wacken" е нещо като голямо парти на цялата метъл сцена. Събираме се с другите банди, виждаме се на едно място. Има перфектна организация, събират се над 40 хиляди фена, които купонясват през цялото време. "Wacken Open Air" е нещо специално. Този път валя здраво и през трите дни, но всички бяха в много добро настроение. Феновете ни показаха, че си прекарват страхотно на "Wacken" и купонът е жесток. Такава атмосфера няма на другите фестивали, тук няма и конкретна група, която да се откроява като headliner, всички са заедно. "Wacken Open Air" ще остане дълбоко в душата ми.

- Имате ли някакви планове за турне с "Holy Moses"?

- О, да! В момента планираме европейско турне с "Destruction" и "Annihilator" през ноември. Разговаряме с всички и много се надявам да направим това турне.

- България ще намери ли място в него?

- Надявам се. Имаме велик фенклуб във вашата страна. Естествено ще се оглеждам за възможността "Holy Moses" да посети България.

Давам цялата агресия на моето тяло в музиката- Защо озаглавихте така новия си албум?

- "Strength, Power, Will, Passion" - това са четири думи... Те описват всичко, което правих през последните 25 години за "Holy Moses". Това е силата, агресията... Ние се нуждаехме и от страст в сърцата си, за да правим нашата музика. За всичко това ни трябваше огромно желание. Когато съм на сцената, получавам огромна енергия от феновете и я пренасям в албумите. За мен е удоволствие да създавам тази музика.

- Усещаш ли някакъв подем на германската thrash metal сцена?

- Да, прав си! Много е приятно да гледам моите колеги Mile от "Kreator", Schmier от "Destruction" и Angelripper от "Sodom". Виждам че германската thrash metal сцена е в подем, защото се завърнахме към корените си, правим музиката със сърцата си. Появиха се много млади thrash metal бавди. Приятно ми е да видя, че "Armageddon Music" обръщат внимание на младите thrash банди...

- Доволни ли сте от новия ви лейбъл "Armageddon Music"?

- Много сме доволни. От предишния ни лейбъл "Century Media" също останахме с добри впечатления. Аз съм работила за "Armageddon Music" като продукт-мениджър и познавам нещата отблизо, знам как те се грижат за групите си, как развиват новите банди. Те ще преиздадат нашите първи албуми, "New Machine Of Liechtenstein" с бонус парчета. Другата седмица ще издадат албума ни "Queen Of Siam".

Виждам че германската thrash metal сцена е в подем- Имате ли планове да направите видео?

- Да, записахме материал на живо на "Wacken", ще сглобим нещо. Искаме да направим документален филм, посветен на 25-та ни годишнина като група, който се надявам да излезе през март 2006 г. на DVD. Работим и по възможността да направим видеоклип - това е много скъпо удоволствие, защото няма много телевизионни предавания, които ще го излъчат, но въпреки това ще го заснемем.

- Какво се случи с твоето интернет шоу "Bullet TV"?

- Имах спонсор, но той банкрутира през 2000 г. Финасирах "Bullet TV" с 13 хиляди евро от моя джоб, оказа се доста скъпо начинание... Сега го транформирахме на "Metal Download" - ще можете да дръпнете материали от "Wacken", клипчета, интервюта. Работим над нов уеб сайт, който ще е като "Bullet TV".

- Каква е рецептата за твоите вокали?

- Може би това, че правим прекрасна музика! Давам цялата агресия на моето тяло... Може би трябва да ме питаш не как го правя, а защо го правя. Това е агресията, която искам да освободя. Заобикалящите ни социални проблеми, войните, тероризма - все неща, които искам да изкарам навън и мисля, че намерих добър начин да го правя.

Пълният текст на интервюто четете в "The Other Side".

прочитания: 5690

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info