EG
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви слашър хорър поредица?

Хелоуин
Писък
Кошмари на Елм Стрийт
Петък 13
Знам какво направи миналото лято
Тексаско клане

 
   Резултати

ГРАБО
Алисия: Винаги съм вярвала, че ще се занимавам с музика
 
13 Мар, 2006
Алисия: Винаги съм вярвала, че ще се занимавам с музикаУспехът на албумите й само амбицира Алисия да работи още по-усилено. Всички препятствия по пътя си красавицата преодолява с лекота и е готова да покори и най-високите върхове на музикалната сцена.


Алисия е една от изпълнителките, които с много труд, талант и желание за успех успяха да покорят професионалната сцена и да се докажат. Всяка нейна нова песен се превръща в безспорен хит. Красавицата винаги експериментира, защото знае, че именно това е пътят към успеха.

Поп фолк изпълнителката има издадени три албума - дебютният албум "Сини нощи", "Пожелай ме" и "Аз съм секси". Успехът им само амбицира Алисия да работи още по-усилено. Препятствията тя преодолява с лекота и е готова да покори и най-високите върхове на музикалната сцена.

- Алисия, ти бе специален гост на 21 януари в лондонския Pomodoro bar. С какви впечатления остана от публиката, спечели ли и британски почитатели?

- Това бе едно вълнуващо преживяване за мен, както в личен, така и в професионален план. В личен, защото за първи път посетих Англия и имах възможност да се запозная с различни забележителности и национални символи. В професионален, защото за всяка певица е предизвикателство да се изявява извън граница, което носи особен сантимент. Публиката бе почти изцяло от български емигранти, които бяха една невероятна публика. За тях това бе среща с българския дух и с родината, което донесе удовлетворение и на мен.

Какво по-голямо признание за една певица от това, да се пеят песните й- Кой бе най-емоционалният момент за теб по време на изпълнението ти?

- През цялото време всички пееха с мен моите песни. Това много ме изненада, но и ужасно развълнува. Защото какво по-голямо признание за една певица от това, да се пеят песните й. И то от хора, които живеят в чужда среда и държава.

- Кои забележителности посети в Лондон и кое ще остане за теб като най-ярък спомен от британската столица?

- Първо се спрях пред легендарния "Биг Бен" - часовникът, превърнал се в символ на Лондон; после посетих Националната галерия, кулата "Tower of London", виенското колело "The London Eye", "Tower Bridge" - един от най-красивите мостове в света. През цялото време на престоя ми в Лондон, организаторите ми бяха предоставили страхотна лимузина, с която кръстосвах улиците и се чувствах като холивудска звезда. Впечатли ме и най-скъпия магазин в Лондон - "Хародс".

- Доволна ли си от работата си в музикална компания "Ара Мюзик"?

- Доволна съм от постигнатото до момента. Имам подкрепата на "Ара мюзик", за което им благодаря.

- Имаш зад гърба си три албума. Чувстваш ли се успяла? Какво очакваш да ти донесе бъдещето?

- Какво означава да се чувстваш "успял"? За мен това е доста субективно понятие, с което лично аз не съм съгласна. Всеки човек трябва да се стреми постоянно и непрекъснато да се усъвършенства, както и да не се примирява с постигнатото. Затова дори да се определиш някога като "успял", това е толкова временно и непостоянно. В този аспект, аз постоянно работя и не се примирявам с настоящето. Очаквам още толкова много от бъдещето, че просто не можете да си представите! Имам много планове за своята кариера, които малко по-малко ще стават факт. Само да сме живи и здрави! Щом човек има амбицията и увереността, той ще успее!

Аз се гордея с тялото си и полагам ежедневно много грижи за него- Последният ти албум се казваше - "Аз съм секси". Как се грижиш за атрактивната си визия?

- Това заглавие го избрах като провокация към феновете. Иначе посещавам ежеседмично фитнеса, поддържам форма и с танци. Знаете, че имам личен балет, с когото ходя по участия и това изисква доста репетиции. Ограничавам се от тежки храни. Наблягам на плодове и зеленчуци.

- Има ли класа българката?

- Определено. За съжаление, условията, в които живеят повечето българки в момента, доста я ограничават, за да развие потенциала и възможностите си. Но факт е, че когато чужденец дойде в България, буквално се прехласва от красотата и финеса на българските жени.

- Ти имаш и интересни преживявания пред камерата като водеща на музикално предаване по телевизия МСАТ? Смяташ ли, че ако не бе станала певица, можеше да направиш кариера в телевизията?

- Винаги съм искала и съм вярвала, че ще се занимавам с музика. Не съм мислила за телевизионна кариера. Това мое участие в предаването "Малка мощна музика" беше предизвикателство за мен и реших да се представя пред почитателите си в по-различна светлина. Надявам се да съм се справила успешно. Иначе в момента следвам "Социални дейности" в СУ "Св. Климент Охридски" и ми е много интересно.

Поп фолк изпълнителката има издадени три албума - Съществува ли вражда между поп фолк изпълнителките от различните музикални компании?

- Според мен не. Аз лично не "воювам" с никого. За мен всички мои колеги са конкуренция и то в смисъл на конкуренция, която има призванието да забавлява и весели хората. Според мен за всеки има място на музикалната сцена. Публиката е най-добрият "рефер" и "съдник".

- Ти бе сред звездите в големия концерт с участието на Драгана Миркович, който се проведе преди броени дни в НДК. Какво ще ни разкажеш за него?

- Полезно, приятно и вълнуващо изживяване. За първи път в историята на събитийния маркетинг у нас на една сцена се събраха част от големите имена на балканската музикална сцена. Гордея се, че съм част от изпълнителите на "Балканика мюзик телевижън". Гледайте клипове от концерта по повод "180 дни ефир" по музикалните телевизии Фен и Балканика. Надявам се да усетите невероятната атмосфера.

- А как ще коментираш това, че попадна в класацията за най-секси бюстове на "10-те най". Почувства ли се обидена по някакъв начин? Или поласкана?

- В никакъв случай не съм се почувствала обидена - няма за какво!!! Напротив - аз се гордея с тялото си и полагам ежедневно много грижи за него. Смятам, че всяка уважаваща себе си жена трябва да го прави и да получава похвали за това. Освен това смятам, че предаването "10-те най" е интересно и забавно предаване, което заслужава висок рейтинг и адмирации.

- Какво си пожела да ти донесе новата 2006-та година?

- Здраве и късмет. Това е най-важното, колкото и банално да звучи. Всичко друго се постига! Достатъчно е човек да има желание, хъс, амбиция и ясно виждане за бъдещето си, а и за това по какъв начин иска да премине живота му! Пожелавам на всеки да открие истинската цел в живота си и да я преследва безотказно. Това осмисля нашето съществуване и ежедневие.

- Какво може да покачи адреналина ти?

- Много неща - и малки, и големи. Например ентусиазирани фенове на мое участие; стрелба с пистолет - това е хобито ми; страстен танц...

- Успя ли да откриеш истинската любов?

- Предстои.

прочитания: 10791


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info