WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви слашър хорър поредица?

Хелоуин
Писък
Кошмари на Елм Стрийт
Петък 13
Знам какво направи миналото лято
Тексаско клане

 
   Резултати

ГРАБО
Братя Мангасариян: Алла Пугачова ни даде законно "Миллион роз"
 
17 Мар, 2006
Братя Мангасариян: Алла Пугачова ни даде законно "Миллион роз"Шоумените от нашумялото трио споделят мъдри бисери и мисли относно пеенето на плейбек, отношението към ромите и други злободневни теми в интервю за интернет медия "Обектив".

Интервюто взе Иван Георгиев

Зюмбюл, Среброто и Кулю или "Братя Мангасариян" сториха невъзможното: с веселяшки парчета като "Бай Мангау" и "Тер`о рер`о" те привлякоха вниманието на фенове на поп музиката, на рапа, дори на фолка.
Самите те определят стила си като "манга-хит-хоп" и разиграват постановката, че са трима братя близнаци от една майка, но от различни бащи. "Освен музиката, братята не изоставят своя едър бизнес. На средния и дребния не обръщат внимание", пише в официалния им сайт.
Братя Мангасариян имат издаден сингъл със заглавие "Егати сингАла". Подготвят албум и национално турне за представянето му.

- Кои сте вие, "Братя Мангасариян" - кажете цивилните си имена?

- Не познаваме цивилни Братя Мангасариян. Хората от тази порода са винаги със забележителна униформа и носят званието Мангасариян, като истински генерали. Но тъй като ние военни действия не употребяваме, предпочитаме истинските си титли, демек: "Дами и Господа, Маркизите Мангасариян!!!"

- Кой е най-големият мангал, т.е. подредете се по старшинство?

- Аха-а-а, това са всъщност два въпроса! Не можем да говорим от името на други структури, питайте съответните мангали (каквото и да означава това). Иначе се подреждаме така: Първо, брат ми, после аз и накрая брат му!

Шоумените от нашумялото купонджийско трио споделят мъдри бисери и мисли- Някой нещо работил ли е, преди да пропеете? Подсещам ви за ироничните надписи в един ваш клип - как всяка година десетки млади хора в България напускат селското стопанство, за да се пробват в шоубизнеса...

- Ами, ние и сега не работим. Това състояние е присъщо на нас, Аристократите. А иначе проблемът с абдикирането от жизнено важния бранш и вливането в полюцията е доста сериозен.

- С консенсус ли беше избрано името ви? Други предложения имаше ли?

- О-о-о, родителите ни са били доста затруднени с измислянето на три имена наведнъж (както е известно, ние сме близнаци, демек родени по едно и също време) и са обявили кастинг за това! Имало е секви предложения - Севастопол, Банкрутин, Адам, Марлон и т.н, но при изричането на Зюмбюл, Кулю и Среброто, ние единодушно сме се засмяли и е` го е...

- По ваши впечатления какви хора ви харесват?

- Според проучванията, това са останалите пет-шест милиарда души, които се разграничават съвестно от двамата, трима, които не ни харесват!

- А какви не ви харесват?

- Епа, некви двама, трима, ма не сме ги виждали досега! Но им плащаме, за да държат та`а позиция, че иначе много позитивизъм е съмнителен.

- Ромското население към коя от горните две групи спада?

- Към нормалната, като всички други етноси.

- Непрекъснато се говори за интеграция на ромите, а вие ги окарикатурявате. Не се ли страхувате, че някой ще ви подлее вода заради това по някой европоказател?

- Никого не окарикатуряваме. Не сме добри портретисти! От вече две години неуморно повтаряме, че сме чисти БЪЛГАРИ и дори се гордеем с това, но Вие и колегите ви, непрекъснато ни питате нещо с ромски оттенък. Ние сме просто СюНатюрмортисти.

- Колко време ви трябва преди участие, за да влезете в образ - за гримиране, аксесоари?

- Николко. Истинският Мангасариян е винаги подготвен с лустрото!

- А има ли последствия обратният процес - дори когато си свалил артистичната маска, нещо от образа да се е наслоило в теб?

Не познаваме цивилни Братя Мангасариян!- След 47-минутно мислене, решихме да си признаем: "Не разбрахме въпроса ви!"

- Мислите ли за деня, когато този медиен образ ще се изконсумира?

- Всеки сам избира за какво да мисли, един за времето, когато ще оплешивее, друг дали ше се сдобие с птичи грип, ние мислим върху творчеството си, щот` ни радва.

- Коя е за вас Алла Пугачова? От какъв зор пародирате нейните "Милион рози"?

- За нас Алла е Пугачова! Солидна жена от солиден бизнес. Освен това имаме официално разрешение от композитора Раймонд Паулс и текстописеца А. Александров да включим част от този хит в нашия хит, така че за пародия и дума не може да става!

- Какво мислите за българския шоубизнес? Какво разбрахте за него?

- Много хубав въпрос! За да бъдем коректни към читателите, себе си и историята, трябва да кажем, че мнго неща разбрахме в тоа живот, ма к`во животно е тово БГ Шоубизнис, още сме в невидение!

- Всичко е реклама - и позитивната, и негативната, но какво не бихте направили заради рекламата?

- Не бихме убили, естествено, както и друго безмислено деяние, като да се съблечем немотивирано за женско списание например.

- Лесно ли намирате пари от спонсори за клипове?

- Ма немаме никакви проблеми, не че не можем сами да си ги платим, ма така требело.

- Кои са конкурентите ви в бранша?

- Восъчната Гилдия от музея на Мадам Тюсо.

- Азис конкурент ли ви е?

- Той по-скоро е от силикон отколкото восък.

Добре, че не всичко е пари, ами се намесва и позьорството!- В едно телевизионно предаване от всички т.нар. нови звезди от поп музиката единствено вие пяхте на живо. Защо все пак го направихте?

- Защото сме отишли да попеем на публиката, а не да я замерваме с Буфосинхронада и по този начин да окрадем хората от тръпката на живия звук. На нас не би ни било приятно в ресторанта да ни сервират боб на картинка. Радваме се, че все повече хора започнаха да го забелязват и оценяват. Благодарим ви и на вас! И в тоя ред на мисли: "ХОРА, НЕ ПЛАЩАЙТЕ ЗА ПЛЕЙБЕК!!!

- Хонорарът ви подобаващ ли е на чувството ви за хумор?

- Добре, че не всичко е пари, ами се намесва и позьорството! Иначе 5000 евро на час си е направо подарък, ма ние сме си щедри.

- Кой е най-скромното момче от вас?

- О-о-о, опазил ни Господ! Моля ви.., няма такива сред нас!

- Роднините ви какво мислят за вас?

- Не мислят, радват ни се яко!!! А вие?

прочитания: 7736


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info