WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви слашър хорър поредица?

Хелоуин
Писък
Кошмари на Елм Стрийт
Петък 13
Знам какво направи миналото лято
Тексаско клане

 
   Резултати

ГРАБО
"Sinister": Днес има прекалено много групи, които звучат еднакво
 
19 Апр, 2006
"Sinister": Днес има прекалено много групи, които звучат еднаквоКонцертът, който българските фенове ще видят и част от европейско турне на холандците. "Sinister" обещават близо час и половина сет, в който ще изпълнят едни от най-емблематичните си парчета.

Всички сме в очакване на голямото събитие, което ни предстои, а именно концертът на" Sinister" на 23-ти април. В интервю за "The Other Side" новости от лагера на грутата споделя техният бивш барабанист, настоящ вокал и основен двигател Aad Kloosterwaard.

Интервю на Seisha

- Здравей, Aad! Какви са последните новини около "Sinister"?

- Току що излезе нашият нов албум, на 7-ми април и сме много доволни от него. Освен това в момента правим и доста концерти, което също е много важно за нас.

- Ще кажеш ли нещо повечко за новия ви албум "Afterburner"? Какво според теб го отличава от "Savage or Grace"?

- Мисля, че "Afterburner" си е един типичен албум на "Sinister". Този път сме отделили повече пространство за мелодии и има малко повече по-бавни моменти, но като цяло е много бърз и тотално в наш стил. Така, че особено голяма разлика в сравнение със "Savage or Grace" няма. Това е музиката, която винаги сме харесвали да правим.

Надяваме се да се забавляваме максимално и да дадем най-доброто от себе си!- Има ли някакъв специален замисъл около обложката?

- Аз предложих идеята за обложката и след като преценихме, че тотално се връзва с нашия саунд, нямаше как да не я осъществим. Този път текстовете ни основно са само върху "зла" тематика и точно тази обложка пасна идеално. Няма нищо специално зад нея, просто изглежда супер и подхожда на "Sinister" като цяло..

- Как виждаш развитието на групата?

- Мисля, че е доста добро. Това може да се чуе и в новия ни материал. А пък като прибавим и факта, че имаме нови лица в групата, развитието ни се дължи отчасти и на тях. Работим страхотно с новия ни басист и новия ни барабанист. Както знаете Alex премина от баса към китарата, а самият аз изоставих барабаните, за да поема вокалите. И всичко това за нас е наистина важно и една добра стъпка напред.

- Защо се разделихте с Rachel?

- Аз бях женен за нея, но се разведохме преди известно време и истината е, че нямаше как след това тя да остане в групата. Просто беше невъзможно да работим заедно и нищо да не се случи между нас, разбираш ме какво имам предвид.

- Мислите ли върху нов клип или евентуално върху концертно DVD от предстоящото ви турне?

- О, да. Искаме да включим два от заснетите ни концерти в едно DVD. Материалите са от Порто, в Португалия, където свирихме заедно с "Testament" и от един голям фестивал в Германия. Мисля, че се получи много добре. Ще предложим на "Nuclear Blast" да го издадат и ако те се съгласят скоро ще можете да имате live DVD на "Sinister" в колекцията си.

Това е музиката, която винаги сме харесвали да правим- Какво знаеш за България и българските фенове?

- За да бъда честен ще отговоря, че почти нищо не знам. Не познавам нито една ваша група и ще съм нетърпелив да чуя съпорт бандите на концерта. Но чакаме с нетърпение да свирим в България за всички вас, да научим повече за вашата сцена и за вашите фенове.

- Какви са очакванията ви от предстоящото европейско турне?

- Честно казано, не зная. Надяваме се да се забавляваме максимално и да дадем най-доброто от себе си, така че всички да останат доволни. Разбира се, надяваме се и да се хареса новият ни албум "Afterburner".

- Какво е мнението ти за днешната Death Metal сцена?

- Мисля, че има прекалено много групи, които звучат по един и същи начин, като се стараят да постигнат типичния US Death Metal саунд. Според мен е много по-добре всяка една банда да се опита да намери собствения си звук, вместо да подражава на другите. И освен това не ми харесва фактът, че има доста групи, при които просто няма как да си избереш любимо парче, почти всички са еднакви, с почти никаква разлика помежду им. Като се върнем назад във времето повечето банди си имаха собствен звук и стил, а днес е все по-трудно да попаднеш на нещо уникално. Прекалено много групи се стараят да звучат като "Dying Fetus" например. Но ние в "Sinister" никога не бихме направили това, винаги ще се стараем да запазим собственото си звучене.

Пълният текст на интервюто четете в "The Other Side"

прочитания: 5243


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info