EG
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви слашър хорър поредица?

Хелоуин
Писък
Кошмари на Елм Стрийт
Петък 13
Знам какво направи миналото лято
Тексаско клане

 
   Резултати

ГРАБО
Никол: Поп фолкът е най-преуспяващият музикален стил в България
 
28 Май, 2006
Никол: Поп фолкът е най-преуспяващият музикален стил в БългарияВ специално интервю за интернет медия - "Обектив" красивата Никол разказва за фотосесията си за списание Playboy и споделя интересни моменти около заснемането на новия си видеоклип.

Поп фолк изпълнителката Никол е сред артистите на музикална компания "Emerald Records". Дебютният й албум се казва "Друга жена" и бе издаден през 2005 г. Изпълнителката на "Вкус отровен", която тези дни пусна своя летен хит "Нека (Give Me Some Sex)", позира и в ослепителна сесия за най-мъжкото списание Playboy.

- Кой бе най-интересният момент при заснемането на новия ти клип "Нека (Give Me Some Sex)"?

- О, най-интересният момент всъщност е доста пикантен момент. Когато партньорът ми в танца Айхан ме наведе назад, бюстието ми се свлече и ме разголи повече, отколкото трябваше. Той ахна и направо щеше да ме изтърве от изненада. И понеже клипът все още се монтира, не е завършен окончателно, обмисляме дали да оставим този момент. Но цензурирана версия, разбира се.

- Заглавието на песента е интересно. Защо не е изцяло на български или английски, а е комбинация от двата езика?

- Може би този въпрос трябва да се зададе на Явор Кирин. Той е автор на музиката и текста. Песента е написана специално за мен от него и Емил Бояджиев (аранжимент). Идеята да работим с тях беше на моите продуценти от "Emerald Records". Не знаехме какво да очакваме, но сме много доволни от резултата. Отначало се срещнахме с Явор Кирин, поговорихме си, обяснихме му какво искаме да е звученето и настроението на песента. Основното ни изискване беше песента да носи лятно настроение. Към текста нямаше конкретни изисквания. А когато Явор Кирин ми донесе песента, тя беше напълно завършена - и като текст, и като музика, дори заглавието с тази комбинация от български и английски думи беше готово. Само трябваше да вляза в студио и да я запиша. Явор Кирин ми каза, че всичко буквално се е написало само, толкова лесно е сътворил песента. Решихме да не променяме нищо, защото ни хареса много. А специално за фразата на английски беше много притеснен дали ще я изпея. Но на мен страшно ми допадна, за първи път пея нещо толкова провокативно. Откакто песента звучи по радиостанциите, получавам само положителни отзиви за нея и това ме радва, защото оценката на почитателите ми за моята работа е най-важната.

Щом издателите на Playboy са отделили за мен повече от предвидените страници, значи са останали доволни!- Снима се в новия брой на списание Playboy. Доволна ли си от резултата? Все пак за теб бяха отделени 10 страници в списанието, вместо обичайните 8 страници.

- Щом издателите на Playboy са отделили за мен повече от предвидените страници, значи са останали доволни от фотосесията ми. А щом те са доволни, аз също съм. Тази фотосесия е една от най-хубавите, които съм снимала някога. Но най-важното е читателите да са доволни, нали заради тях се прави всичко.

- Вече има сравнения между твоята фотосесия в Playboy и тази на колежката ти Камелия. Какво мислиш ти самата за Камелия?

- Уважавам я като изпълнител. Не смятам, че с нея си приличаме, освен в цвета на косата. Моята фотосесия е много по-различна от нейната и когато си купите списанието и ги сравните, ще се уверите, че съм права.

- Притесняваше ли се по време на снимките? Какво направи, за да се чувстваш по-спокойна?

- Да, много се притеснявах. Особено в началото на снимките, по време на първите кадри. Но после се увлякох в позирането и забравих за притеснението си. Всички от екипа на Васил Къркеланов са големи професионалисти и за мен беше въпрос на чест и аз да бъда дисциплинирана и да докажа своя професионализъм. А за да ме предразположат и успокоят, пуснаха най-новата ми песен "Нека (Give Me Some Sex)". Аз започнах да танцувам и когато се огледах около мен установих, че всички от екипа също танцуват и припяват.

- Обичаш ли спортните коли?

- Да, харесвам спортните коли, най-вече "Порше"-та, но не съм карала "Порше". Всъщност, в момента нямам кола и разчитам на такситата. Но съм добра шофьорка, държа да отбележа. Противно на вицовете за жени-шофьорки.

- Стремиш ли се към предизвикателствата или те сами те откриват? Фотосесията в Playboy ли е най-голямото предизвикателство за теб?

- Когато животът ми предложи предизвикателство, винаги премислям внимателно как да се справя с него. Playboy ми отправиха предизвикателство, аз размислих и го приех. Обмислях дълго, а приех спонтанно. Винаги съм казвала за себе си, че в даден момент от живота си правя това, от което най-много се страхувам. Беше ме страх от коне, качих се на кон, за да преодолея тази фобия и дори се запалих по конната езда. За мен Playboy също се оказа вид предизвикателство, с което не само е приятно да се справиш, но и което ще има положителен краен резултат. Не смятам, че е най-голямото в живота ми, защото все още съм много млада, е и вече съм в очакване на следващото.

- Скандалните личности успели личности ли са?

Очаквам истинската любов да ме изненада като ме намери- Не мисля, че някоя личност може да се смята за успяла, ако се е издигнала само чрез скандали.

- Смяташ ли, че в момента поп фолкът е най-преуспяващият музикален стил в България?

- Да, определено. Изпълнителите от този стил са най-популярните, най-търсените за участия, най-слушаните, най-харесваните, а някои от тях са и най-богатите певци в България.

- Работиш с "Emerald Records". Разкажи ни повече за съвместната ви работа.

- Аз съм изпълнител на музикалната компания "Emerald Records" от самото й създаване през 2004 г. Дебютният ми албум "Друга жена", който излезе на музикалния пазар през ноември 2004 г. е продуциран и издаден от "Emerald Records". Те ме подкрепиха в желанието ми да правя повече авторски песни, дебютният ми албум съдържа 12 и всичките са авторски. И се радвам, че почитателите ми го оцениха и харесаха. Няколко песни от албума станаха големи хитове, а първият тираж се изчерпи и направихме ретираж. Наскоро, докато гостувах в радио "Сигнал+", за да представя новата си песен в "Окрит микрофон" при Емилия Стоянова, ми се обади едно момче и каза, че албумът ми не може да се намери никъде. Изглежда е свършил и вторият тираж. Смятам, че досегашната ни взаимната работа с "Emerald Records" е успешна. Да се надяваме, че ще стане още по-успешна в бъдеще.

- В новия си клип за първи път танцуваш пред камера. Смяташ ли да се развиваш като танцьорка и в следващите си видеоклипове, а и при участията си на сцена?

- Наистина, заради снимките на клипа към песента "Нека (Give Me Some Sex)" взимах уроци по танци. До тогава винаги съм се притеснявала да танцувам. Александра Енева, която е хореографка на видеоклипа, ме увери, че съм много пластична. С няколко урока не мога да стана кой знае колко добра танцьорка, затова възнамерявам да продължа с уроците и тогава ще си помисля за професионално танцуване както на сцената, така и в други клипове.

- Как обичаш да се забавляваш?

- Като си почивам. Обичам да ходя на кино, защото гледането на филми ми е хоби. Събирам се с приятелки и заедно обикаляме по магазините. Не обичам много шумните заведения, може би, защото до известна степен са свързани с работата ми и ме уморяват.

Не вярвах, че ще имам шанса да се изявя на професионална музикална сцена- На 23 години вече покоряваш музикалната сцена. Винаги ли си искала да се занимаваш с музика?

- Да. Нали стандартният отговор на всяка поп фолк певица е, че пее от дете. Но аз не вярвах, че ще имам шанса да се изявя на професионална музикална сцена. Като ученичка участвах в много концерти, но на любителско ниво, в училище. После приятелки ме заведоха с тях на конкурс. Аз не вярвах, че ще спечеля, винаги съм мислела, че подобни прослушвания са нагласени предварително. Но непрекъснато чувах моето име сред преминаващите в следващите кръгове и накрая се оказах една от победителките. Така започна моята музикална кариера.

- По какъв начин поддържаш перфектната си визия?

- Благодаря за оценката. Не ми е много трудно, защото съм си слаба по природа. Не пазя диети, даже се опитвам да напълнея малко, защото много бързо отслабвам, когато съм под напрежение. Опитвам се да съм редовна в посещенията си във фитнес салона, но максималното е два пъти седмично. Хоби ми беше конната езда, но след като започнах работа по новите си проекти, участията ми се увеличиха и не ми остава време да отида до конната база. Ходя редовно на фризьор и маникюр, дори когато нямам интервюта или участия, защото смятам, че е важно жената да е с изряден външен вид дори в ежедневието.

- Търсиш ли истинската любов?

- Да, търся я. Като всяко младо момиче. Но, истината е, че по-скоро очаквам истинската любов да ме изненада като ме намери.

прочитания: 15505


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info