Sakis_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
 » Интервю
26 Окт, 2011
Проф. Ексапет Караханян – Джамбазова: Харесвам движението напред!Професор Ексапет Караханян – Джамбазова е лекар от 1956 г., с 55 години стаж в медицината, изтъкнат специалист по педиатрия и ендокринология. Лекар на годината за 2004, автор на учебници и човек с голямо сърце.

 » Интервю
18 Окт, 2010
Един български китарист в Берн – между метъла и джазаНиколай е завършил - “Swiss Jazz School” в Берн със специалност китара. Обича да свири рок, но успя да изненада Пловдив с уникален етно джаз проект, създаден съвместно с китариста Веселин Койчев.

 » Интервю
12 Юли, 2007
Мариана Попова: Любовта е навсякъде, трябва да можеш да я запазишМариана представя България на музикалния конкурс Евровизия 2006 в Атина. Тя изпя песента “Let Me Cry”, като представи страната ни по най-блестящия и неотразим начин.

 » Интервю
11 Ное, 2009
Иво Гочев от “Биг Мама Скендъл”: Пеем за любовта в различните й вариации!“Биг Мама Скендъл” се завърнаха с нов албум, озаглавен By You. Много от песните в албума вече са издавани, но в САЩ. Музикантите имат амбиция за пробив на световния музикален пазар.

 » Интервю
01 Сеп, 2009
Джон Лорд: “Елате на концерт с отворени сърца и умове!”Рок музикантът легенда Джон Лорд ще открие ежегодния Есенен салон на изкуствата в Пловдив на 1 септември. Той се завръща в града на тепетата след десет години, за да изнесе концерт в две части.

 » Интервю
16 Авг, 2009
Лейди Би: "Когато се забавлявам, няма равна на мен!"Дебютният албум "Back2U" на младата певица излиза на музикалния пазар през 2002 г. През последните няколко години атрактивната Лейди Би се пробва с изпълнения извън България.За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info