Geoff_Tate_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Списание Playboy отново подреди най-желаните българки
 
26 Фев, 2007
Списание Playboy отново подреди най-желаните българки20 нови имена влизат в четвъртата годишна класация - “Топ 50 най-желани жени в България”. Класацията излиза в новия предстоящ мартенски брой на мъжката библия Playboy.

Жасмина от “Сделка или не”, Playmate of the Year 2006 Николета Лозанова, бившата “Мисис България” Маги Желязкова и Виолета Сечкова от рекламите на Z-Rock и предаването SkowBuzz по GTV са сред новите имена в челните позиции на поредната класация на Playboy за най-желаните жени у нас. Конкуренцията между тях и миналогодишни фаворитки като Камелия, Венета Харизанова, Маги Вълчанова и адреналинките Жана и Яна е за четвъртата поредна годишна титла, която мъжкото списание обявява по традиция този месец.

Класацията “Топ 50 най-желани жени у нас” излиза в предстоящия мартенски брой на списанието, който ще е на пазара най-късно на 28 февруари. В тазгодишното подреждане са влезли 20 нови имена, липсващи в предишния списък.

“Като цяло в първата десетка разместванията са минимални, но все пак има достатъчно дебютиращи имена”, коментират редакторите на Playboy. Голяма част от жените в списъка са бивши или бъдещи корици и модели на списанието.

Предишните три победителки в годишната класация “Топ 50” са Жени Калканджиева (2004 г.), Магдалина Вълчанова (2005 г.) и Камелия (2006 г.).

Класацията излиза в предстоящия мартенски брой на списанието

прочитания: 11799


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info