Megadeth
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Най-красивата омъжена българка на световния конкурс “Мисис Свят”
 
01 Окт, 2009
Най-красивата омъжена българка на световния конкурс “Мисис Свят”На 22 ноември Станислава ще има възможност да покаже своят интелект и пленителен чар в най-големия световен конкурс за омъжени дами “Мисис Свят”, в който ще участват над 60 красавици.

В началото на годината с пищна церемония на сцената на предаването “Огледала” Станислава Стратиева-Колева бе избрана за най-красива омъжена българка за 2009 г.

           Зрителите на БТВ имаха възможност да се насладят на церемонията по коронясването, както и да се запознаят с каузата, на която се посвети призьорката – борбата с рака на маточната шийка.

Станислава ще има възможност да покаже своят интелект и пленителен чар в най-големия световен конкурс за омъжени дамиСтанислава е на 31 години от Стара Загора. Омъжена, с дъщеричка на 2 години. Журналист по професия. През 2006 г. тя получава признание от асоциацията “Здраве и Красота” за “Най-стилна светска личност” в област медии.

На 22 ноември Станислава ще има възможност да покаже своят интелект и пленителен чар в най-големия световен конкурс за омъжени дами “Мисис Свят”.

Тази година световната централа е избрала домакин на събитието да бъде един от най-луксозните курорти, разположен на брега на индийския океан Вунг Тай във Виетнам. Над 60 красавици от цял свят ще омагьосат публиката в пищна феерия от цветове и музика, излъчвана директно по националните телевизии на държавите участнички. В три кръга те ще демонстрират своите таланти, национални одежди и официални тоалети, изработени от най-добрите дизайнери в страните им. По време на цялостния им престой, в продължение на 1 месец, дамите ще се срещат с множество медии, ще посещават различни обществени организации, културни институции и домове. Те ще демонстрират многообразието на своите култури  и ще запознаят журито с каузите, на които са се посветили.

През цялата година Станислава Стратиева работи за разпространяване на информация, касаеща заболяването  рак на маточната шийка. В множество срещи, организирани в по-големите градове на страната, българските жени имаха възможност да получат адекватна и коректна информация по проблема, да научат повече за начините на превенция и ваксинация срещу това коварно заболяване, както и да се запознаят с “Най-красивата българка за 2009 г.” Станислава Стратиева.

прочитания: 5517


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info