We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Красавици съблазняват в кастинг за модели на “Hammer Studio”
 
10 Авг, 2011
Красавици съблазняват в кастинг за модели на “Hammer Studio”Момичета от цялата страна имат шанс да станат фотомодели в кастинг на “Hammer Studio”. Събитието, което осигурява среща на моделите с фотографи от цялата страна, ще се състои от 3 до 11 септември в Албена.

“Hammer Studio” организира кастинг за модели, които ще вземат участие в традиционната “Фотоваканция”. Тази година уникалното събитие, което осигурява среща на моделите с фотографи от цялата страна, ще се състои от 3 до 11 септември в Албена.

Избраните модели ще се насладят на професионалното внимание и на българските фотографи от цялата страна, с които ще заснемат фотосесии на фона на красивата природа“Фотоваканция 2011” ще бъде уважена от някои от големите световни имена във фотографията – Райън Шуд и Лаурън Рандолф от Лос Анджелис, Калифорния. Те ще проведат двудневния семинар “Tableau Vivant” и ще заснемат официална фотосесия със селектираните от “Hammer Studio модели”. От Великобритания пък ще се присъедини и фотографът, който е достигал до всяко кътче на земята – Тимоти Алън.

Избраните модели ще се насладят на професионалното внимание и на българските фотографи от цялата страна, с които ще заснемат фотосесии на фона на красивата природа. Снимки на моделите ще участват в конкурсната програма на събитието, клубни конкурси и ще се публикуват в множество информационни сайтове и печатни медии. Престоят на момичетата и хонорар ще бъде подсигурен от организаторите на форума.

За да участват в кастинга, бъдещите модели трябва да изпратят свои снимки (портретни и цял ръст), както и данни за себе си (мерки, описание и информация за обратна връзка) на e-mail: info@hammer.bg. Писма и снимки ще бъдат приемани на посочения мейл до 19 август. Избрани момичета ще бъдат поканени за фототестовете на 20 и 21 август в Boutique Lounge Bar.

прочитания: 4985

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info