Judas-Priest
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

Никълъс Кейдж купи английски замък от XVIII-ти век
 
03 Авг, 2007
Никълъс Кейдж купи английски замък от XVIII-ти векАктьорът, племенник на знаменития режисьор Франсис Форд Копола, вече притежава недвижима собственост в пет страни, като в това число влиза и частен остров на Бахамите.

Невероятно е, че...

Холивудският актьор Никълъс Кейдж купи английски замък от XVIII-ти век. Замъкът Мидфорд (Midford Castle) се намира в близост до историческото градче Бат. За да притежава Мидфорд, Кейдж заплати сумата от 4,75 милиона фунта стерлинги (10 млн. долара), предаде в-к “The Independent”.

Замъкът е издигнат през 1775 г. и функционира като добре укрепена военна крепост. Мидфорд Кесъл е построен във формата на асо спатия - капитан Хенри Рубик, първият собственик на замъка, решава, че той трябва да наподобява досущ печелившата карта, която му донася цяло състояние на игралната маса.

Замъкът е издигнат през 1775 г. и функционира като добре укрепена военна крепостКейдж и семейството му ще се преместят да живеят в новата си собственост през септември тази година. Освен Мидфорд, Кейдж купи на територията на замъка и оранжерия, полуразрушена кула за наблюдение и гора с площ 4,5 хектара.

Средният хонорар на Никълъс Кейдж, носител на наградата “Оскар”, за филм е 20 млн. долара. Актьорът, племенник на знаменития режисьор Франсис Форд Копола, вече притежава недвижима собственост в пет страни, като в това число влиза и частен остров на Бахамите. През 2006 г. звездата от “Диво сърце”, “Да напуснеш Лас Вегас” и “Цар на войната” стана горд собственик на средновековна крепост с 28 стаи в Бавария, която закупи за 2,4 млн. долара. Сред безценните придобивки на актьора е и резиденция, разположена на плаж в Калифорния, която някога е принадлежала на легендарния актьор Джон Уейн.

Вътрешността на замъка Мидфорд е декорирана в автентичен готически стил от XVIII-ти век. Никълъс Кейдж заяви в интервю, че няма намерение да променя интериора, за да му придаде по “холивудски” вид, като например да сложи в стаите тапети с цвят на леопардова кожа! :)

прочитания: 5318

Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info