Airbourne
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кое е вашето предстоящо топ музикално събитие за 2023 г.?

Amon Amarth & Kreator
Airbourne
Riverside
Bullet For My Valentine
Батюшка & Аркона
Amorphis

 
   Резултати

ГРАБО
“Терминаторът” Щварценегер загуби битката срещу видеоигрите
 
08 Авг, 2007
“Терминаторът” Щварценегер загуби битката срещу видеоигритеАрнолд е герой на редица компютърни и видеоигри, създадени по изпълнените с насилие филми, в които настоящият губернатор участва през над 20-годишната си актьорска кариера.

      Невероятно е, че...
    Арнолд Шварценегер остро осъди насилието, което залива подрастващите от компютърните и конзолни игри.

    Федералният окръжен съдия на Калифорния Роналд Уайт отхвърли закона за забраната на продажба на жестоки видеоигри на непълнолетни. Губернаторът на щата Арнолд Шварценегер внесе закона в съдебната зала през октомври 2005 г. В действие той трябваше да влезе още на 1 януари 2006 г., но Асоциацията за разработка на развлекателни програми протестира срещу предложения законопроект, което доведе и до многократното му преразглеждане.

    Арнолд Шварценегер остро осъди насилието, което залива подрастващите от компютърните и конзолни игри. Според новия закон на магазин, който продаде на непълнолетен игра, която съдържа “нанасяне на телесна повреда в отвратителна и жестока форма на човешко същество” ще бъде наложена глоба в размер на 1000 долара.

    Съдия Уайт заяви, че документът, внесен от Шварценегер, е неконституционен. Като причина за това той изтъкна, че определението за “насилие” в него не е достатъчно точно и конкретно.

     Губернаторът Шварценегер не остана доволен от това решение. Арнолд планира да внесе протестна жалба срещу съдия Роналд Уайт.

   Самият “Терминатор” е герой на редица компютърни и видеоигри, създадени по изпълнените с насилие  филми, в които Шварценегер участва през над 20-годишната си актьорска кариера.

прочитания: 4325


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info