Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

“Терминаторът” Щварценегер загуби битката срещу видеоигрите
 
08 Авг, 2007
“Терминаторът” Щварценегер загуби битката срещу видеоигритеАрнолд е герой на редица компютърни и видеоигри, създадени по изпълнените с насилие филми, в които настоящият губернатор участва през над 20-годишната си актьорска кариера.

      Невероятно е, че...
    Арнолд Шварценегер остро осъди насилието, което залива подрастващите от компютърните и конзолни игри.

    Федералният окръжен съдия на Калифорния Роналд Уайт отхвърли закона за забраната на продажба на жестоки видеоигри на непълнолетни. Губернаторът на щата Арнолд Шварценегер внесе закона в съдебната зала през октомври 2005 г. В действие той трябваше да влезе още на 1 януари 2006 г., но Асоциацията за разработка на развлекателни програми протестира срещу предложения законопроект, което доведе и до многократното му преразглеждане.

    Арнолд Шварценегер остро осъди насилието, което залива подрастващите от компютърните и конзолни игри. Според новия закон на магазин, който продаде на непълнолетен игра, която съдържа “нанасяне на телесна повреда в отвратителна и жестока форма на човешко същество” ще бъде наложена глоба в размер на 1000 долара.

    Съдия Уайт заяви, че документът, внесен от Шварценегер, е неконституционен. Като причина за това той изтъкна, че определението за “насилие” в него не е достатъчно точно и конкретно.

     Губернаторът Шварценегер не остана доволен от това решение. Арнолд планира да внесе протестна жалба срещу съдия Роналд Уайт.

   Самият “Терминатор” е герой на редица компютърни и видеоигри, създадени по изпълнените с насилие  филми, в които Шварценегер участва през над 20-годишната си актьорска кариера.

прочитания: 4399

Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info