Riverside_2023_Bileti
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кое е вашето предстоящо топ музикално събитие за 2023 г.?

Amon Amarth & Kreator
Airbourne
Riverside
Bullet For My Valentine
Батюшка & Аркона
Amorphis

 
   Резултати

ГРАБО
Албански художник ще направи най-голямата мозайка от клечки за зъби
 
12 Авг, 2007
Албански художник ще направи най-голямата мозайка от клечки за зъбиСтрати бе записан в Книгата на рекордите на Гинес, след като успя през 2006 да нарисува Леонардо да Винчи с гвоздеи. За създаването на уникалната мозайка албанецът Страти използва 500 000 гвоздея.

Невероятно е, че...

Албанският художник Симир Страти (Saimir Strati) възнамерява в срок от 25 дни да създаде най-голямата  триизмерна мозайка в света от клечки за зъби. Страти бе За създаването на мозайката на Леонардо да Винчи  Страти използва 500 000 гвоздеизаписан в Книгата на рекордите на Гинес, след като успя през 2006 да възпроизведе автопортрета на Леонардо да Винчи с гвоздеи. За създаването на мозайката Страти използва 500 000 гвоздея.

За своя нов проект 41-годишният худоник Страти ще има нужда от 8 милиона клечки за зъби. От тях художникът ще “нарисува” изображение на кон. Картината ще бъде разположена върху плоскост, направена от полистирол, с големина 8 кв. метра.

Страти ще изложи бъдещата си творба в Международния културен център на Тирана – столицата на Албания. Картината ще кандидатства за включване в Книгата на рекордите на Гинес.

прочитания: 5800


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info