Corey Taylor
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Класиците “Бийтълс” ще бъдат чути и на Полярната звезда
 
05 Фев, 2008
Класиците “Бийтълс” ще бъдат чути и на Полярната звездаНАСА излъчи 4-минутно MP3 на “Across The Universe” от гигантска антена в Мадрид, Испания. Агенцията получи правата за това от Пол Макартни, Йоко Оно и компанията “Apple”.

Невероятно е, че ...

На 4 февруари 2008 г. НАСА превърнаха групата “Бийтълс” в звезда от нова величина. Агенцията излъчи в Космоса песента на легендарните рокаджии, озаглавена “Across the Universe”, която наистина ще пропътува цялата вселена чак до Полярната звезда.

Представители от космическото сдружение коментираха, че предаването на радиосигнала в Далечния космос е продиктувано от чиста носталгия. Находчивото радиопредаване ще отбележи 40-годишнината от записването на песента на “Бийтълс”, както и 50-годишнината от съществуването на НАСА.

“Изпратете цялата ми любов на извънземните!”, пошегува се по този повод един от легендарните членове на групата Пол Макартни.

Песента “Across the Universe” (“През вселената”) е написана от Пол Макартни и Джон Ленън. Рок парчето ще пътува 431 години, докато достигне крайната си точка – Полярната звезда.

НАСА излъчи 4-минутно MP3 на “Across The Universe” от гигантска антена в Мадрид, Испания. Космическата агенция получи правата за това от Пол Макартни, Йоко Оно и компанията “Apple”. От “Apple” заявиха, че нямат нищо против реализирането на остроумната идея, тъй като никога не са преставали да търсят нови пазари! :)

прочитания: 4568


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info